Galatasaray - Barcelona: de heenwedstrijd in Spanje eindigde op 0-0
Formule 1 stand

Galatasaray – Barcelona: de heenwedstrijd in Spanje eindigde op 0-0

[jsEntainMatchDetails match_id=”281649″]

Odds op: 11/03/2022

De terugwedstrijd van 1/8e finales van de Europa League. Galatasaray neemt het thuis op tegen FC Barcelona.

Wedden op Galatasaray – Barcelona. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Barça.

Galatasaray houdt de terugronde spannend

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.75.

Galatasaray pakte de groepswinst in de groepsfase van de Europa League. In een groep met Lazio, Marseille en Lokomotiv Moskou pakte het team 12 op 18. De Turken wonnen 3 keer, speelden 3 keer gelijk en verloren geen enkele keer. Het team scoorde slechts 7 doelpunten, maar kreeg er ook maar 3 tegen. De troepen van Domènec Torrent bouwen duidelijk op een stevige verdediging.

De heenwedstrijd in Barcelona eindigde op een 0-0 gelijkspel. De Turken lieten het balbezit aan Barça, wachtend op de counter. Geen van beide teams slaagde er echter in veel kansen af te dwingen.

Kan Galatasaray voor de verrassing zorgen? Zet in op ‘Galatasaray wint en Barcelona scoort niet’. Deze odd staat op 10.50.

Barcelona moet volop aan de bak

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.46.

In de Champions League raakte Barcelona in een groep met Bayern München, Benfica en Dinamo Kiev niet verder dan de derde plaats, waardoor het team voor de eerste keer in lange tijd niet kon overwinteren op het kampioenenbal. Barça moet zich nu focussen op de Europa League en wordt, samen met Leipzig, Sevilla en Atalanta als de favoriet voor eindwinst gezien. Maar dan moet het wel eerst Galatasaray weten uit te schakelen.

Frenkie de Jong en co moeten nog volop aan de bak in Turkije na een teleurstellend 0-0 gelijkspel. De Catalanen schakelden Napoli op een spectaculaire manier uit in de tussenronde en iedereen verwacht daarom dat Barça makkelijk voorbij Galatasaray moet raken.

Kan Barcelona beter doen in de terugwedstrijd? Zet in op ‘Barcelona / Barcelona’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”281649″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”281649″]

Toon andere wedopties

X