NBA All-Star Game
Atalanta-Valencia (CL)

Juventus – Villarreal: Juve moet het thuis afmaken na een gelijkspel in Spanje

[jsEntainMatchDetails match_id=”274098″]

De 1/8e finales van de Champions League. Juventus neemt het thuis op tegen Villarreal.

Wedden op Juventus – Villarreal. De noteringen zijn in het voordeel van Juventus.

Juve is al 11 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.83.

Juventus begon heel zwak aan het seizoen maar doet het de laatste maanden beter. De Oude Dame is al 11 wedstrijden ongeslagen in de Serie A en is zo opgeklommen naar de vierde plaats in het klassement. Het team heeft wel nog steeds 17 punten minder dan voorlopige leider AC Milan.

In de groepsfase van de Champions League pakte Juve de groepswinst, voor Champions League-winnaar Chelsea, Zenit en Malmö.

Vorig seizoen raakten de Italianen tot in de 1/8e finales van de Champions League. Matthijs de Ligt en co werden toen verrassend uitgeschakeld door FC Porto, wat het ontslag van Andrea Pirlo als manager inleidde.

In de heenronde kwam Juventus al na 32 seconden op voorsprong, maar na een doelpunt van Daniel Parejo in de 67e minuut ging het team alsnog met slechts 1 puntje naar huis. Juve-spits Dusan Vlahovic zorgde de hele wedstrijd voor dreiging en werd tot man van de wedstrijd verkozen. Voor de Serviër was het nochtans zijn eerste wedstrijd in de Champions league.

Juventus wil het thuis afmaken na een gelijkspel in Spanje. Zet in op ‘Juventus / Juventus’ en win 2.90 keer je inzet terug.

Villarreal werd tweede na Man United

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.50.

Villarreal pakte de tweede plaats in Groep F van de Champions League. Manchester United pakte de groepswinst en Atalanta en Young Boys werden uitgeschakeld. Vorig seizoen werd El Submarino Amarillo slechts zevende in La Liga maar door het winnen van de Europa League mocht het team alsnog aantreden in de Champions League.

De laatste keer dat de Spanjaarden de groepsfase van de Champions League bereikten dateert van het seizoen 2010-11. Het team pakte toen maar 3 punten en werd kansloos uitgeschakeld.

Villarreal is na de heenwedstrijd de underdog om door te stoten naar de volgende ronde. De troepen van Unai Emery zullen daarom op de counter spelen, hopend op dat ene doelpuntje.

Kan Villarreal doorstoten naar de volgende ronde? Zet in op ‘Villarreal kwalificeert zich’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”274098″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”274098″]

Toon andere wedopties

X