Valencia – Celtic: de Spanjaarden hebben de kwalificatie bijna beet

Odds op: 16/02/2019

Stadion: Mestalla

Datum en uur: 21/02/19 – 18:55

TV: Proximus TV

Terugwedstrijd van de 1/16de finales van de Europa League. In de heenmatch won versloeg Valencia Celtic met 0-2.

De noteringen van Valencia-Celtic zijn duidelijk ten voordele van Valencia.

Wed op Valencia, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.57.

Valencia won de heenmatch met 0-2. Net voor de rust scoorde Denis Cheryshev het openingsdoelpunt (42′, 0-1). Na de rust verdubbelde Ruben Sobrino de score (49′, 0-2). Ondanks een balbezit van 42% ging Valencia dus vrij gemakkelijk met de drie punten lopen.

Dit weekend speelde Valencia tegen Espanyol in La Liga. Er werd geen enkel doelpunt gescoord in deze wedstrijd (0-0).

Wed op ‘Valencia wint zonder tegendoelpunt’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.55.

Kies voor een verrassing van Celtic

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

De heenwedstrijd tegen Valencia is de enige nederlaag van Celtic in 2019. Het won al zijn andere wedstrijden (8).

Celtic won zijn laatste wedstrijd met 0-1 van Kilmarnock (4de in de Scottish Premiership). De club staat nog steeds op kop en telt acht punten voorsprong op zijn eerste concurrent, de Glasgow Rangers.

Celtic zal meteen willen scoren in dit duel zodat het nog kan dromen van de volgende ronde. Wed op ‘beide teams scoren’. Deze odd staat op 1.91.