KV Kortrijk - AA Gent (Jupiler Pro League)
Anderlecht - Eupen (Jupiler Pro League)

Chelsea – Malmö FF: gaat favoriet Chelsea naar de volgende ronde?

Odds op: 17/02/2019

Stadion: Stamford Bridge

Datum en uur: 21/02/2019 – 21:00

TV: Proximus TV

De noteringen van Chelsea-Malmö FF zijn duidelijk ten voordele van Chelsea.

Wed op Chelsea, de torenhoge thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.18.

Chelsea verloor in haar vorige competitiewedstrijd met zware cijfers van Man City (0-6) en het team van Rode Duivel Hazard wil daarom vertrouwen tanken door een overwinning te boeken in de Europa League.

Chelsea is de grote favoriet op eigen veld tegen Malmö nadat het al kon winnen in de heenwedstrijd. The Blues zijn het eigenlijk aan hun status verplicht om minstens de Europa League finale te bereiken en moeten daarom voorbij kneusje Malmö.

Kan Chelsea een ruime overwinning boeken tegen de Zweden? Wed op ‘Chelsea wint en Malmö scoort niet’. Deze odd staat op 1.75.

Zet in op een verrassing van Malmö

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.50.

Malmö is zo goed als zeker uitgeschakeld voor de volgende ronde van de Europa League door de thuisnederlaag in de heenronde. De Zweden moeten namelijk minstens twee keer scoren om nog kans te maken om zich te plaatsen.

Malmö zal daarom risico’s moeten nemen op Stamford Bridge. Di blåe beseffen echter dat dit bijna een onmogelijke opdracht wordt en een puntje pakken op het veld van Chelsea zou eigenlijk al als een overwinning worden gevierd.

Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Malmö of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 4.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Besiktas 0-1 Malmö

Man City 6-0 Chelsea

Laatste ontmoetingen:

Malmö 1-2 Chelsea

Toon andere wedopties

X