Club Brugge-Red Bull Salzbourg (EL)
Djokovic-Pouille

Salzburg – Club Brugge: kunnen de Bruggelingen de Oostenrijkers verrassen ?

Odds op: 21/02/2019

Stadion: Red Bull Arena

Datum en uur: 21/02/19 – 18:55

TV: CANVAS

1/16de finales van de Europa League. Terugwedstrijd.

De noteringen van Red Bull Salzburg-Club Brugge zijn duidelijk in het voordeel van de Oostenrijkse club.

Kies voor Red Bull Salzburg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.57.

In de heenmatch opende Salzburg de score na 17 minuten speeltijd. Uiteindelijk verloren ze toch met 2-1. Ze zullen deze tegenslag geen tweede keer willen beleven.

De Oostenrijkse kampioen staat op kop in de nationale competitie en heeft zelfs een comfortabele voorsprong uitgebouwd. LASK Linz staat tweede en heeft maar liefst 14 punten minder dan Salzburg.

Red Bull Salzburg verloor nooit in eigen stadion sinds mei 2018. Zet jouw geld in op ‘Salzburg leidt aan de rust en wint de match’. Deze odd staat op 2.45.

Voorspel een overwinning van Blauw-Zwart

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Vorige week scoorde Stefano Denswil de gelijkmaker voor Blauw-Zwart na 64 minuten. Iets meer dan een kwartier later maakte Lois Openda de 2-1. Club Brugge behaalde op deze manier een verrassende overwinning tegen de Oostenrijkse kampioen. Kunnen ze deze prestatie evenaren op verplaatsing ?

Dit weekend versloeg Club Brugge Genk, de leider van de Jupiler Pro League, thuis met 3-1. Dit zal de spelers zeker en vast een boost geven voor hun belangrijke Europese wedstrijd.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Club Brugge of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.30. In dit geval zou de Belgische club doorstoten naar de achtste finales van deze Europa League.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Wiener Neustadt 1-2 Salzburg

Club Brugge 3-1 Genk

Laatste ontmoetingen:

Club Brugge 2-1 Salzburg

Toon andere wedopties

X