Villarreal - Stade Rennes, voetbalweddenschappen
Villarreal - Stade Rennes, voetbalweddenschappen

Villarreal – Stade Rennes: de Spanjaarden zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 04/10/2023

De groepsfase van de Europa League. Villarreal neemt het thuis op tegen Stade Rennes.

Op donderdagavond neemt Villarreal het op tegen Stade Rennes in het Estadio de la Ceramica, in hun tweede wedstrijd in Groep F van de Europa League.

Wedden op Villarreal – Stade Rennes. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de Spanjaarden.

Villarreal verloor zijn eerste wedstrijd

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.00.

Villarreal staat voor een cruciale confrontatie met Stade Rennes in het Estadio de la Ceramica. De gastheren zijn vastbesloten om zich te herstellen van een teleurstellende nederlaag in hun openingswedstrijd tegen Panathinaikos.

De Spanjaarden leden een onverwachte 2-0 nederlaag tegen de Grieken van Panathinaikos, waarbij ze slechts één schot op doel registreerden gedurende de hele wedstrijd. Dit resultaat was verre van overtuigend, en Villarreal zal op zoek zijn naar een betere prestatie tegen Rennes om hun Europese campagne op het goede spoor te houden.

In La Liga hebben ze tot nu toe niet hun beste vorm laten zien en zijn ze momenteel terug te vinden op de 13e plaats. Het vertrek van enkele belangrijke spelers deze zomer heeft het team uitgedaagd, maar hun geschiedenis in de Europa League toont aan dat ze in staat zijn tot grootse prestaties.

Kan Villarreal zich herpakken? Zet in op ‘Villarreal wint en beide teams scoren’. Deze odds staat op 3.60.

Wedden op de Europa League doe je bij bwin

Rennes staat aan de leiding in Groep F

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.40.

Aan de andere kant van het veld bevindt Stade Rennes zich in een luxepositie na hun overwinning op Maccabi Haifa in hun openingswedstrijd in de Europa League. Deze overwinning, samen met hun recente 3-1 triomf tegen Nantes in de Ligue 1, zorgt voor vertrouwen bij de Fransen.

Rennes staat momenteel op de zesde plaats in de Franse competitie en heeft laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn. Hun vermogen om wedstrijden te beheersen en doelpunten te produceren, maakt hen een formidabel team in Europa.

Rennes komt naar het Estadio de la Ceramica met een groeiend gevoel van zelfvertrouwen na hun recente successen in zowel de Ligue 1 als de Europa League. De ploeg van Bruno Genesio is nog steeds ongeslagen dit seizoen en wil deze reeks verderzetten. Zet daarom in op ‘X of Rennes’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Villarreal en Stade Rennes belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee teams met verschillende doelstellingen. Villarreal zal vechten om zich te herstellen van hun valse start in de Europa League, terwijl Rennes op zoek is naar voortzetting van hun positieve momentum.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X