AS Roma - Servette, voetbalweddenschappen
AS Roma - Servette, voetbalweddenschappen

AS Roma – Servette: kan Lukaku opnieuw scoren in de Europa League?

Odds op: 04/10/2023

De groepsfase van de Europa League. AS Roma neemt het thuis op tegen Servette.

Op de tweede speeldag van de UEFA Europa League verwelkomt AS Roma Servette in de Italiaanse hoofdstad. Vorig seizoen bereikte Roma de finale van de Europa League en ze zijn vastbesloten om opnieuw ver te komen. Op de openingsdag van de groepsfase wonnen ze nipt van Sheriff Tiraspol, waarbij Romelu Lukaku zijn Europese doelpuntenreeks voortzette.

Wedden op AS Roma – Servette. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de Italianen.

AS Roma wil de 3 punten thuishouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.17.

AS Roma, de finalisten van de vorige Europa League, staan klaar om Servette te verwelkomen op de tweede speeldag van het toernooi. De Giallorossi, onder leiding van de charismatische coach Jose Mourinho, begonnen hun Europese campagne met een krappe overwinning tegen Sheriff Tiraspol. Het hoogtepunt van die wedstrijd was ongetwijfeld de briljante solo-inspanning van Romelu Lukaku, die zijn doelpuntenteller in de Europa League op indrukwekkende wijze blijft verhogen.

Helaas is de start van het seizoen in de Serie A allesbehalve overtuigend geweest voor de Italianen. Ondanks een spectaculaire 7-0 overwinning op Empoli, hebben ze moeite gehad om consistentie te vinden in de competitie. Een recente 4-1 nederlaag tegen Genoa illustreert de uitdagingen waar ze mee te maken hebben.

Een makkelijke overwinning voor AS Roma? Zet in op ‘AS Roma / AS Roma’ en win 1.58 keer je inzet terug.

Wedden op de Europa League doe je bij bwin

Servette komt voor een puntje

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 16.50.

Servette, de nieuwkomers in de Europese groepsfase, staan voor een zware taak wanneer ze AS Roma ontmoeten in de Italiaanse hoofdstad. Hun debuut in de groepsfase verliep niet zoals gehoopt, met een nederlaag tegen Slavia Praag.

Dit seizoen is ook de Zwitserse competitie niet zonder problemen gegaan voor Servette. Ondanks hun tweede plaats in de Super League vorig seizoen, hebben ze moeite gehad om verwachtingen waar te maken. Met slechts twee overwinningen in hun eerste 14 wedstrijden, staan ze pas op de achtste plaats.

De confrontatie met AS Roma is een grote uitdaging voor Servette, maar ze hopen dat de recente overwinning op Lausanne in de nationale competitie hen de broodnodige impuls geeft. Servette zal hun best doen om zich te herstellen van een moeilijke start van het seizoen en proberen een positief resultaat te behalen in Rome.

Kan Servette iets pakken in Rome? Zet in op ‘X of Servette’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze wedstrijd tussen AS Roma en Servette belooft een interessante strijd te worden tussen ervaring en nieuwkomers in de Europese groepen. Roma zal streven naar een overwinning om hun Europese campagne op het goede spoor te houden, terwijl Servette hoopt op een verrassing om hun eigen lot in de groep te verbeteren.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X