Voorbeschouwing van elke speeldag, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Voorbeschouwing van elke speeldag, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Voorbeschouwing 17e speeldag Jupiler Pro League

Odds op: 07/12/2023

Met de 16e speeldag achter de rug en de huidige stand in het achterhoofd, belooft de 17e speeldag in de Jupiler Pro League opnieuw spannende wedstrijden en intense strijd. Laten we eens kijken naar de aankomende wedstrijden.

KV Kortrijk vs. Westerlo (08/12 20:45)

KV Kortrijk en Westerlo staan klaar voor een intense strijd tegen degradatie. Beide teams hebben recentelijk punten laten liggen en zullen gebrand zijn op een overwinning om hun positie in het klassement te verbeteren. Westerlo zal proberen terug te slaan na hun nederlaag tegen Anderlecht, terwijl KV Kortrijk het thuisvoordeel wil benutten om cruciale punten te behalen.

Cercle Brugge vs. Antwerp (09/12, 16:00)

Cercle Brugge en Antwerp komen samen voor een boeiende confrontatie. Antwerp, na een wisselvallige periode, streeft naar stabiliteit. Cercle Brugge, daarentegen, zoekt naar consistente prestaties om nog hogerop te klimmen. Beide teams zullen gebrand zijn op succes, waardoor de wedstrijd veel belooft.

STVV vs. OH Leuven (09/12, 18:15)

STVV, momenteel op de 8e plaats, gaat de strijd aan met OH Leuven, dat op de 14e positie staat. Na een 0-2 overwinning op KV Mechelen, zal STVV streven naar een nieuwe overwinning om hun positie in het midden van het klassement te handhaven. OH Leuven daarentegen zal alles op alles zetten om punten te verzamelen en degradatiezorgen te verminderen na hun 1-0 verlies tegen Antwerp.

KAA Gent vs. RWDM (09/12, 20:45)

KAA Gent, momenteel op de 3e plaats, verwelkomt RWDM, dat op de 11e plaats staat. Na een uitdagende 2-2 tegen KRC Genk, zal Gent streven naar een overwinning om aansluiting te houden bij de top van het klassement. RWDM, aan de andere kant, zal op zoek zijn naar een positief resultaat om verder afstand te nemen van de degradatiezone.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

KV Mechelen vs. Club Brugge (10/12, 13:30)

KV Mechelen, momenteel op de 10e plaats, staat voor een krachtmeting met Club Brugge, die op de 5e plaats staat. Beide teams willen opklimmen in het klassement. Club Brugge hoopt net als in de vorige wedstrijden de nul te kunnen houden, KV Mechelen wil opnieuw winnen na de nederlaag thuis tegen STVV.

Eupen vs. KRC Genk (10/12, 16:00)

Eupen, momenteel de 13e in het klassement, ontvangt KRC Genk, dat op een teleurstellende 7e positie staat. Na een 1-1 gelijkspel tegen KV Kortrijk, zal Eupen streven naar een overwinning op eigen terrein. Genk, daarentegen, zal proberen terug te keren naar de winnende vorm na hun 2-2 gelijkspel tegen KAA Gent.

Anderlecht vs. Standard (10/12, 18:30)

Anderlecht, momenteel op de 2e plaats, neemt het op tegen Standard, dat op de 9e plaats staat. Na hun overtuigende 1-3 overwinning op Westerlo, zal Anderlecht vastberaden zijn om de druk op koploper Union SG hoog te houden. Standard, na hun 2-0 verlies tegen Club Brugge, zal op zoek zijn naar herstel en belangrijke punten. Beide teams nemen het ook tegen elkaar op in de Croky Cup net voor deze confrontatie.

Charleroi vs. Union SG (10/12, 19:15)

Charleroi, momenteel de 12e in het klassement, staat voor een uitdaging tegen Union SG, de trotse koploper. Union SG zal proberen hun leiderspositie te behouden na hun 2-1 overwinning op Cercle Brugge. Charleroi zal op zoek zijn naar een verrassing en belangrijke punten om hogerop te klimmen na hun 0-0 gelijkspel tegen RWDM.

Toon andere wedopties

X