Standard - Antwerp, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Standard – Antwerp: de Antwerpenaren zijn duidelijk favoriet

Odds op: 29/01/2024

De 23e speeldag in de Jupiler Pro League. FC Antwerp gaat op bezoek bij Standard Luik.

De Jupiler Pro League blijft boeiend en op de 23e speeldag staat een spannend duel op het programma tussen Standard Luik en Antwerp. Beide teams hebben een rijke geschiedenis en een sterke aanhang, waardoor deze wedstrijd altijd een belangrijk moment is in het Belgische voetbalseizoen.

Wedden op Standard – Antwerp. De noteringen zijn in het voordeel van de uitploeg.

Standard speelde gelijk tegen Cercle Brugge

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.00.

Standard Luik heeft dit seizoen wisselvallig gepresteerd en bevindt zich momenteel op de tiende plaats in de rangschikking, met 23 punten. Ze hebben hun laatste drie ontmoetingen met Antwerp niet weten te winnen en willen deze negatieve reeks doorbreken. Het feit dat Standard Luik de meeste rode kaarten heeft ontvangen in de Pro League dit seizoen, illustreert de uitdagingen waarmee ze te maken hebben.

Desondanks hebben ze in het verleden laten zien dat ze thuis sterk kunnen presteren, met 9 overwinningen in de laatste 17 ontmoetingen met Antwerp in hun eigen stadion. Het team scoort vaak tussen de 31e en 45e minuut, wat aantoont dat ze in staat zijn om snelheid te ontwikkelen in het midden van de wedstrijd.

Kan Standard iets pakken tegen de kampioen? Zet in op ‘Standard of X’ en win 1.90.

Antwerp verloor verrassend van Eupen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.85.

Antwerp komt naar deze wedstrijd na een overwinning op Standard Luik in hun laatste ontmoeting, waarbij ze met maar liefst 6-0 wonnen. Dit toont aan dat ze potentieel hebben om Standard te verslaan en hun recente prestaties zijn over het algemeen beter dan die van Standard Luik.

Met een sterke eerste helft, waarin ze in 42% van hun wedstrijden op voorsprong komen, heeft Antwerp laten zien dat ze in staat zijn om snel te starten. Ze scoren vaak tussen de 31e en 45e minuut, wat suggereert dat ze kunnen profiteren van vermoeide tegenstanders.

Wat te verwachten?

Al met al belooft de wedstrijd tussen Standard Luik en Antwerp een boeiend spektakel te worden, met Antwerp als favoriet op basis van hun recente prestaties en de overwinning in hun laatste ontmoeting met Standard Luik. Echter, in het voetbal is niets zeker en Standard Luik zal er alles aan doen om hun fans te verrassen en weer in de race te komen voor een hogere positie in de rangschikking. Voetbalfans kunnen zich opmaken voor een enerverende 90 minuten op de 23e speeldag in de Jupiler Pro League.

Staat Antwerp al voor aan de rust? Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 2.80 keer je inzet terug.