Club Brugge - KV Kortrijk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Club Brugge – KV Kortrijk: Club Brugge begint op stoom te komen

Odds op: 29/01/2024

De 23e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Kortrijk gaat op bezoek bij Club Brugge.

De Jupiler Pro League blijft volop in beweging, en op de 23e speeldag staat er een boeiend duel op het programma tussen Club Brugge en KV Kortrijk. Deze wedstrijd belooft een interessant schouwspel te worden tussen twee teams met uiteenlopende ambities en vorm.

Wedden op Club Brugge – KV Kortrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Club Brugge is de winnaar van de speeldag

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.13.

Club Brugge gaat de wedstrijd in met een indrukwekkende reeks van 14 ongeslagen wedstrijden in hun zak. Thuis hebben ze in de huidige Pro League campagne nog geen enkele wedstrijd verloren, met een record van 6 overwinningen en 5 gelijke spelen. De statistieken wijzen uit dat Club Brugge historisch gezien de bovenhand heeft in ontmoetingen met KV Kortrijk wanneer ze op eigen terrein spelen. In de laatste 21 thuiswedstrijden tegen KV Kortrijk hebben ze 18 keer gewonnen, met een verbluffend doelsaldo van 52-14 in het voordeel van Club Brugge.

De aanval van Club Brugge wordt aangevoerd door Igor Thiago, die tot nu toe al 13 doelpunten heeft gescoord. Philip Zinckernagel heeft het meeste assists gegeven voor Club Brugge, met 6 assists op zijn naam. Met een sterke eerste helft, waarin ze in 40% van hun wedstrijden de leiding nemen, zal Club Brugge erop gebrand zijn om vanaf het begin druk te zetten op KV Kortrijk.

Staat blauw-zwart al voor aan de rust? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 1.49 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

KVK speelde gelijk tegen OHL

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 20.00.

KV Kortrijk betreedt het veld met de wetenschap dat ze in hun laatste ontmoeting met Club Brugge als winnaar uit de bus kwamen. Ze hebben dit seizoen een wisselvallige reeks gehad, met een uitrecord van 1 overwinning, 2 gelijke spelen en 8 nederlagen. Desondanks scoren ze 23% van hun doelpunten tussen de 16e en 30e minuut, wat aantoont dat ze in staat zijn om snel te starten.

Isaak Davies is de topscorer van KV Kortrijk met 4 doelpunten, terwijl Massimo Bruno met 3 assists de belangrijkste aangever is. KV Kortrijk heeft dit seizoen moeite gehad om op verplaatsing doelpunten te maken, met 7 van hun 11 uitwedstrijden zonder doelpunt. Ze zullen echter gemotiveerd zijn om de recente overwinning tegen Club Brugge te herhalen en een positieve wending aan hun seizoen te geven.

Kan KVK iets pakken op het veld van Brugge? Zet in op ‘X of KV Kortrijk’ en win 6.00 keer je inzet terug.