RSC KV Mechelen - Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
RSC KV Mechelen - Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Mechelen – Anderlecht: RSCA wil zijn eerste zege in 2024 boeken

Odds op: 29/01/2024

De 23e speeldag van de Jupiler Pro League. Anderlecht gaat op bezoek bij KV Mechelen.

De Jupiler Pro League blijft de Belgische voetbalfans trakteren op spannende wedstrijden, en op de 23e speeldag staat een confrontatie tussen KV Mechelen en RSC Anderlecht op het programma. Beide teams hebben een rijke geschiedenis en willen hun ambities waarmaken.

Wedden op KV Mechelen – Anderlecht. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

KV Mechelen won van RWDM

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

KV Mechelen bevindt zich momenteel in een wisselvallige vorm en staat voor een uitdaging tegen de tweede geplaatste ploeg in de competitie, RSC Anderlecht. Het team heeft moeite gehad met het vinden van het net in hun thuiswedstrijden, waarbij ze vijf van hun tien Pro League-wedstrijden zonder doelpunt hebben afgesloten. De statistieken wijzen uit dat KV Mechelen vaak laat in de wedstrijd scoort, met 45% van hun doelpunten tussen de 76e en 90e minuut.

Rob Schoofs is de topscorer van KV Mechelen met 4 doelpunten, terwijl Yonas Malede met 3 assists de belangrijkste aangever is. KV Mechelen heeft historisch gezien moeite gehad om Anderlecht te verslaan, met slechts 7 overwinningen in de laatste 43 ontmoetingen.

Kan Mechelen iets pakken tegen de recordkampioen? Zet in op ‘KV Mechelen of X’ en win 1.75.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Paars-wit speelde gelijk tegen Union

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.05.

RSC Anderlecht heeft dit seizoen een opmerkelijke opmars gemaakt en staat momenteel op de tweede plaats in de rangschikking, met 43 punten. Ze hebben een sterk uit-record met 4 overwinningen, 5 gelijke spelen en slechts 2 ne iserlagen in 11 uitwedstrijden. Anders Dreyer is de belangrijkste aanvaller voor Anderlecht, met 13 doelpunten, terwijl Theo Leoni met 7 assists de motor is van de aanval.

Anderlecht heeft de laatste ontmoeting met KV Mechelen gewonnen en zal gemotiveerd zijn om hun positie in de top van de rangschikking te behouden. Ze scoren vaak laat in de wedstrijd, met 23% van hun doelpunten tussen de 76e en 90e minuut.

Staat paars-wit al voor aan de rust? Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Al met al belooft de wedstrijd tussen KV Mechelen en RSC Anderlecht een boeiende strijd te worden tussen twee teams met verschillende ambities en vorm. Anderlecht gaat als favoriet de wedstrijd in, maar KV Mechelen zal alles geven om een positief resultaat te behalen voor hun thuissupporters. Voetbalfans kunnen zich opmaken voor een intense 90 minuten op de 23e speeldag in de Jupiler Pro League.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X