Anderlecht - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Anderlecht - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Anderlecht – Union: kan Anderlecht thuis wel winnen van Union?

Odds op: 26/01/2024

De 22e speeldag in de Jupiler Pro League. Anderlecht neemt het thuis op tegen Union Saint-Gilles.

De confrontatie tussen RSC Anderlecht en Union Sint-Gillis op de 22e speeldag van de Jupiler Pro League belooft een spannende strijd te worden. De historie van deze ontmoetingen kent een duidelijke dominantie van Union, maar Anderlecht, die dit seizoen een sterke vorm toont, zal gebrand zijn op revanche. Beide ploegen hebben een indrukwekkende reeks ongeslagen wedstrijden en zullen gebrand zijn om deze voort te zetten.

Wedden op Anderlecht – Union. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Anderlecht wil eindelijk eens winnen van Union

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Met een indrukwekkende ongeslagen reeks thuiswedstrijden, heeft Anderlecht zich dit seizoen opgewerkt naar een tweede plaats in de competitie. Hun vermogen om in de slotfase van wedstrijden te scoren, met name in de laatste 15 minuten, wijst op een uithoudingsvermogen en mentale kracht die van cruciaal belang zal zijn in de strijd tegen Union. Anderlecht’s sterspeler Anders Dreyer, met 13 doelpunten, en Theo Leoni, de assistkoning, zullen sleutelfiguren zijn in de aanval. De ploeg zal moeten vertrouwen op hun thuissterkte en aanvallende flair om de strakke verdediging van Union te doorbreken. Zeker na de verloren wedstrijd in de Croky Cup is paars-wit gebrand op revanche.

Kan Anderlecht de reeks nederlagen doorbreken? Zet in op ‘Anderlecht of X’ en win 1.66 keer je inzet terug.

Union won 8 keer op rij van Anderlecht

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

Union Sint-Gillis, een ploeg die consistent presteert en een sterke uitreeks heeft, gaat deze wedstrijd in met het vertrouwen dat ze kunnen voortbouwen op hun recente dominante prestaties tegen Anderlecht. Met een bijzondere neiging om te scoren in het midden van de eerste helft, zou Union kunnen proberen om vroeg in de wedstrijd het initiatief te nemen. Hun topscorer, Mohamed El Amine Amoura, samen met assistkoning Cameron Puertas Castro, vormen een gevaarlijke combinatie die de Anderlecht-defensie zal testen. Union’s vermogen om consistent te scoren, gecombineerd met hun solide defensieve werk, maakt hen tot een geduchte tegenstander.

Staat Union als aan de rust op voorsprong? Zet in op ‘Union / Union’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

In de aanloop naar de spannende confrontatie tussen Anderlecht en Union Sint-Gillis, is er veel te bespreken over deze intense stadsrivaliteit. De recente geschiedenis heeft Union Sint-Gillis in het voordeel getoond, met acht overwinningen in de laatste acht ontmoetingen tegen Anderlecht. Dit heeft een opmerkelijke dynamiek gecreëerd in hun rivaliteit, waarbij Union zich als een dominante kracht heeft opgeworpen.

Anderlecht is daarom vastbesloten is om de recente dominantie van Union te doorbreken. Anderlecht blijft een sterk voetbalmerk in België en is vastbesloten om hun fans terug te winnen. Deze aanstaande wedstrijd biedt Anderlecht een kans om meteen revanche te nemen verloren voor de verloren wedstrijd op donderdag.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X