Charleroi - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Charleroi - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Charleroi – Club Brugge: blauw-zwart begint op dreef te komen

Odds op: 25/01/2024

De 22e speeldag van de Jupiler Pro League. Charleroi neemt het thuis op tegen Club Brugge.

De confrontatie tussen Royal Charleroi SC en Club Brugge op de 22e speeldag van de Jupiler Pro League belooft een spannende wedstrijd te worden. Deze klassieker in het Belgische voetbal heeft in het verleden vaak voor verrassingen gezorgd. Hoewel de statistieken overwegend in het voordeel van Club Brugge spreken, is het voetbal en kan er van alles gebeuren. Charleroi zal gebrand zijn op een overwinning, zeker gezien hun laatste thuisoverwinning tegen Brugge dateert uit 2018. Club Brugge daarentegen, wil hun ongeslagen reeks voortzetten en hun dominantie in de onderlinge duels bevestigen.

Wedden op Charleroi – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Charleroi verloor van Antwerp

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.75.

Royal Charleroi SC heeft een uitdagende taak voor de boeg. Hun laatste thuisoverwinning tegen Club Brugge dateert van 2018, wat aangeeft dat ze vaak moeite hebben om het Brugse team te overmeesteren. Echter, Charleroi staat bekend om hun late doelpunten, met 48% van hun goals die vallen tussen de 76e en 90e minuut. Dit kan wijzen op een sterke fysieke conditie en een mentale weerbaarheid die hen in de laatste momenten van de wedstrijd kan helpen. De thuisploeg zal vertrouwen putten uit het feit dat ze dit seizoen in eigen huis nog niet scoreloos zijn gebleven in de Pro League. Adem Zorgane, met 4 assists de grootste aangever van het team, zal een sleutelfiguur zijn in het creëren van kansen.

Kan Charleroi iets pakken thuis tegen Antwerp? Zet in op ‘Charleroi of X’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Club Brugge wil opklimmen in het klassement

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Club Brugge, momenteel ongeslagen in hun laatste 13 wedstrijden, komt met een sterke vorm en zelfvertrouwen naar Charleroi. Met een indrukwekkende serie van geen verliespartijen in hun laatste 5 uitwedstrijden, toont Brugge zich als een team dat moeilijk te kloppen is op vreemde bodem. Hun vermogen om te scoren in uitwedstrijden, met een gemiddelde van 1.81 goals per wedstrijd, zal zeker een bedreiging vormen voor de verdediging van Charleroi. Philip Zinckernagel, de topspeler met 6 assists, zal cruciaal zijn in het opzetten van aanvallen. Bovendien heeft Club Brugge een sterk record in de eerste helft van wedstrijden, waarin ze in 40% van de gevallen de leiding nemen. Dit zou kunnen betekenen dat ze al vroeg in de wedstrijd het verschil willen maken.

Staat blauw-zwart al voor aan de rust? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X