Royal Antwerp FC vs. AS Eupen, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Royal Antwerp FC vs. AS Eupen, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – Eupen: kan Antwerp winnen zonder Vermeeren?

Odds op: 25/01/2024

De 22e speeldag van de Jupiler Pro League. Eupen neemt het thuis op tegen Antwerp.

Een interessant duel staat op het programma voor de 22e speeldag van de Jupiler Pro League, waarbij KAS Eupen het opneemt tegen Royal Antwerp FC. Beide teams kennen een totaal verschillende vorm dit seizoen, met Eupen die worstelt om punten te verzamelen en Antwerp die kon winnen in de Croky Cup. Historisch gezien heeft Antwerp de overhand in deze confrontatie, maar voetbal kan verrassend zijn en Eupen zal gebrand zijn om hun statistieken te verbeteren en een ommekeer te maken op hun thuisterrein.

Wedden op Eupen – Antwerp. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de uitploeg.

Eupen staat op de tweede plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 8.00.

KAS Eupen gaat door een moeilijke periode, getuige hun verliesreeks van 4 wedstrijden in de Pro League en het feit dat ze in hun laatste 10 wedstrijden geen overwinning hebben behaald. Thuis hebben ze 5 wedstrijden op rij niet kunnen winnen, een trend die ze graag willen doorbreken. Met Isaac Nuhu als topscorer met 4 doelpunten, zal Eupen rekenen op zijn aanvallende inbreng. Interessant is dat Eupen 27% van hun doelpunten scoort tussen minuut 46 en 60, wat suggereert dat ze in de tweede helft sterker worden. Eupen zal moeten focussen op het verbeteren van hun verdediging, aangezien ze in hun laatste 10 wedstrijden telkens een doelpunt hebben geïncasseerd.

Kan Eupen iets pakken thuis tegen Antwerp? Zet in op ‘Eupen of X’ en win 3.10.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Antwerp is pas 15de

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.36.

Royal Antwerp FC daarentegen kent een veel positievere reeks. Ze hebben hun laatste 5 wedstrijden tegen KAS Eupen niet verloren en lijken de bovenhand te hebben in deze confrontatie. Met Vincent Janssen, die 9 doelpunten heeft gescoord dit seizoen, beschikt Antwerp over een krachtige aanvaller. Ook Michel Ange Balikwisha, met 4 assists, zal een belangrijke rol spelen in de creatie van kansen. Antwerp scoort 29% van hun doelpunten tussen minuut 31 en 45, wat aangeeft dat ze vaak in de eerste helft toeslaan. Hun vermogen om vroeg in de wedstrijd te scoren, gecombineerd met een winstpercentage van 90% wanneer ze uit met 0-1 voorstaan, maakt hen tot een geduchte tegenstander voor Eupen.

Staat Antwerp al voor aan de rust? Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 1.93 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Dit duel tussen Eupen en Antwerp kan heel wat verrassingen opleveren. Eupen zal willen bewijzen dat ze thuis sterker zijn dan de statistieken suggereren, terwijl Antwerp hun goede vorm wil voortzetten. Een spannende wedstrijd staat op het programma!

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X