Union - Club Brugge, voetbalweddenschappen, Croky Cup
Union - Club Brugge, voetbalweddenschappen, Croky Cup

Union – Club Brugge: Union moet de 3 punten pakken thuis tegen blauw-zwart

Odds op: 15/04/2024

De 4e speeldag van de Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League. Union neemt het thuis op tegen Club Brugge.

De Jupiler Pro League is weer op volle toeren en de 4e speeldag van de Champions’ Play-offs belooft een spannende confrontatie te worden tussen Union Sint-Gillis en Club Brugge. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het thuisveld van Union, waar ze de strijd aangaan met Club Brugge. De historie tussen deze twee teams is rijkelijk gevuld met intensieve duels, en deze ontmoeting zal naar verwachting niet anders zijn.

Wedden op Union – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Union is de leidersplaats kwijt

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.30.

Union Sint-Gillis beleeft een turbulent seizoen met een huidige reeks van drie opeenvolgende verliezen in de Eerste klasse A, nadat ze nochtans het reguliere seizoen als leider afsloten. Ondanks deze uitdagende fase blijft Union een geduchte tegenstander op eigen bodem met een thuisrecord van 11-3-2 dit seizoen. Mohamed El Amine Amoura, de topscorer van het team met 17 doelpunten, zal een sleutelrol spelen in hun zoektocht naar herstel.

Bovendien is de impact van Cameron Puertas Castro met zijn 15 assists dit seizoen cruciaal voor het creëren van kansen. De statistieken tonen aan dat Union sterk start in thuiswedstrijden, en een vroege voorsprong kan essentieel zijn gezien zij 90% van dergelijke wedstrijden winnen. Het team zal zich moeten herpakken en recente patronen doorbreken om de overhand te krijgen in deze cruciale clash.

Union Sint-Gillis kwam net tekort in hun laatste duel, waarbij ze met 2-1 onderuit gingen tegen Anderlecht. Deze nederlaag voegt een extra laag druk toe aan de ploeg die al drie opeenvolgende verliezen had geleden.

Kan Union zijn eerste driepunter pakken? Zet in op ‘Union wint op nul’ en 4.00 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je samen met bwin

Club Brugge kan over Union springen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Club Brugge daarentegen betreedt het veld met een sterke vorm, waarbij ze drie opeenvolgende wedstrijden hebben gewonnen en niet verloren in hun laatste vier. Hun uitprestaties zijn indrukwekkend met een winstpercentage van 76% in uitwedstrijden waarin ze eerst scoren. Igor Thiago, met 16 doelpunten dit seizoen, samen met Maxime De Cuyper, die de meeste assists (8) voor zijn team heeft verzorgd, zullen sleutelfiguren zijn in de aanval.

Club Brugge slaagt er steeds opnieuw in om consistent te scoren, getuige hun record van doelpunten in negen opeenvolgende wedstrijden, stelt hen in staat om elk verdedigend systeem onder druk te zetten. Gezien de huidige vorm en statistieken, lijkt Brugge in een betere positie te zijn dan Union, en ze zullen proberen dit voordeel te benutten om hun dominantie in recente ontmoetingen voort te zetten.

Club Brugge gaat met veel vertrouwen de wedstrijd tegen Union Sint-Gillis tegemoet, na een indrukwekkende 3-0 overwinning op Antwerp. Deze overwinning versterkt hun positie en vorm in de Champions’ Play-offs en doet de fans dromen van een nieuwe titel.

Kan Club Brugge minstens een puntje pakken? Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 1.58 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Anderlecht 2-1 Union

Club Brugge 3-0 Antwerp

Toon andere wedopties

X