Antwerp - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Antwerp - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – Union: de laatste speeldag van de reguliere competitie

Odds op: 13 maart

De 30e speeldag van de Jupiler Pro League. Union Saint-Gilloise gaat op bezoek bij Antwerp.

In wat belooft een opwindend duel te worden, ontvangt Royal Antwerp FC Union Saint-Gilloise op hun eigen terrein voor de 30e speeldag van de Jupiler Pro League. Met beide teams die een formidabele vorm laten zien en hongerig zijn naar de overwinning, staat de ontmoeting op het punt een spektakel te worden voor voetballiefhebbers.

Wedden op Union – Antwerp. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de uitploeg.

Antwerp is zeker van PO1

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Royal Antwerp FC gaat de wedstrijd in met een nieuwe golf van vertrouwen, dankzij een winstreeks van drie wedstrijden. Hun thuisrecord dit seizoen is indrukwekkend, met 9 overwinningen, 4 gelijke spelen en 1 nederlaag, wat wijst op hun kracht op vertrouwd terrein. Onder leiding van Vincent Janssen, hun topscorer met 10 doelpunten, beschikt Royal Antwerp FC over een aanvallende kracht die een significante bedreiging kan vormen voor de verdediging van Union Saint-Gilloise.

Een opmerkelijke statistiek is de neiging van Royal Antwerp FC om de eerste helft te domineren, waarbij ze in 41% van hun wedstrijden bij rust de overwinning behalen. Bovendien is hun defensieve veerkracht duidelijk, gezien hun drie opeenvolgende clean sheets. Ze moeten echter waakzaam blijven, vooral tegen het vroege scoringsvermogen van Union Saint-Gilloise.

Kan Antwerp de 3 punten thuishouden? Zet in op ‘Antwerp wint op nul’ en win 4.75 keer je inzet terug,

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Union wil zijn voor

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

Union Saint-Gilloise gaat het duel in met vertrouwen, dankzij een winstreeks van drie wedstrijden op verplaatsing, wat hun vermogen om onder druk te presteren buitenshuis aantoont. Mohamed El Amine Amoura leidt hun aanval met een indrukwekkend aantal van 17 doelpunten, wat een constante dreiging vormt voor de verdediging van de tegenstanders.

Ondanks hun prestaties in uitwedstrijden staat Union Saint-Gilloise voor een zware uitdaging tegen Royal Antwerp FC, vooral gezien hun historische worstelingen op het terrein van de tegenstander. Toch kan hun neiging tot vroege doelpunten, waarbij ze 26% van hun doelpunten tussen minuut 16 en 30 scoren, een voordeel bieden als ze dit effectief kunnen benutten.

Beide teams hebben veel op het spel staan in deze ontmoeting, en met hun eerdere confrontaties vaak resulterend in nauw betwiste wedstrijden, kunnen toeschouwers een heftig competitieve strijd verwachten tussen twee vastberaden ploegen.

Kan Union minstens een puntje pakken? Zet in op ‘X of Union’ en win 1.46 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

03 september 2023: Royal Union Saint-Gilloise 2 – 2 Royal Antwerp FC

28 mei 2023: Royal Antwerp FC 1 – 1 Royal Union Saint-Gilloise

03 mei 2023: Royal Union Saint-Gilloise 0 – 2 Royal Antwerp FC

02 maart 2023: Royal Antwerp FC 1 – 0 Royal Union Saint-Gilloise

Toon andere wedopties

X