Zulte-Waregem – KV Kortrijk: de derby van Zuid-West-Vlaanderen

Stadion: Regenboogstadion

Datum en uur: 02/11/2020 – 20:45

TV: Proximus TV / Telenet

De 11de speeldag in de Jupiler Pro League. Zulte-Waregem neemt het thuis op tegen KV Kortrijk.

Wed op Zulte-Waregem – KV Kortrijk. De noteringen zijn zeer lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Zulte-Waregem staat net boven de degradatiezone

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Zulte-Waregem verloor op de vorige speeldag met 3-0 van KV Oostende. Essevee was de betere ploeg maar KVO maakte op het einde van de eerste helft 3 doelpunten in 5 minuten. Door deze nederlaag zakken de troepen van Francky Dury weg naar de 16de plaats, net boven Waasland-Beveren en Moeskroen.

Kan Zulte-Waregem minstens geijkspelen? Zet in op ‘Zulte of X’ en win 1.45 keer je inzet terug.

Kortrijk is elfde in de stand

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.65.

KV Kortrijk was uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen en stond zelfs even op de vierde plaats in het klassement. KVK kon echter slechts 1 keer winnen in de laatste 5 wedstrijden en is zo weggezakt naar de 11de plaats in het klassement. Op de vorige speeldag verloren de Kerels thuis met 1-3 van Anderlecht.

Kan Kortrijk iets pakken in het Regenboogstadion? Zet in op ‘X of Kortrijk’ en win 1.53 keer je inzet terug.