Moto GP startopstelling
Moto GP startopstelling

Frankrijk – Peru: wed op onze Franse buren voor de overwinning

Odds op 19/06: Frankrijk wint 1.60, gelijkspel 3.90, Peru wint 6.00

Stadion: Central, Yekaterinburg

TV-zender : Eén

Datum: donderdag 21 juni om 17.00 uur

Frankrijk wint ? HIER WEDDEN Peru wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Wed op de tweede WK wedstrijd van het Franse team. Met een overwinning zet Frankrijk een grote stap naar kwalificatie. Zelfs een gelijkspel zou een goed resultaat zijn, want bij winst in de laatste wedstrijd tegen Denemarken, zou Frankrijk de groepswinnaar van poule C worden. De kans op een gelijkspel staat genoteerd op 6.90. De odds voor Frankrijk – Peru vallen uit in het voordeel van het team van Deschamps.

Zet in op een tweede overwinning van Frankrijk

Frankrijk is de favoriet in deze ontmoeting: een overwinning voor het Franse team staat genoteerd op 1.60.

Frankrijk heeft de laatste vijf wedstrijden niet verloren. Maak een speciale weddenschap met de overwinning van Frankrijk genoteerd op 1.19, en je inzet wordt terugbetaald als de wedstrijd in de reguliere speeltijd eindigt in gelijkspel.

In drie van de vier recente overwinningen van het Franse team scoorden beide teams. De quotering voor een overwinning van Frankrijk waarbij beide teams scoren is 2.00.

Wedden op een gelijke stand in de rust en een overwinning voor het team uit Frankrijk in de tweede helft – zoals tegen Australië – betaalt 4.20 keer de inzet uit.

 

Kansen voor Peru

In de voorspellingen is Peru de underdog. De quotering voor een overwinning van Peru is 6.050.

Voor de Peruanen is dit de tweede wedstrijd tegen een Europees team. Tegen Denemarken miste Peru in de eerste helft een penalty, om in de tweede helft een doelpunt tegen te krijgen. Peru had een paar geweldige kansen, maar ze konden de Deense keeper niet passeren. Een weddenschap op een doelpunt in de eerste helft betaalt 1.40 keer de inzet uit.

Als Peru een kans op kwalificatie wil behouden, moeten ze nu de wedstrijd van hun leven spelen. Een overwinning van Peru met 1-0 staat genoteerd op 13.50.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Denemarken 1-0 Peru

Frankrijk 2-1 Australië

Laatste onderlinge ontmoeting:

Geen

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X