Frankrijk-Kroatië: wed op de finale van het WK

Frankrijk-Kroatië: wed op de finale van het WK

Odds op 13/07: Frankrijk wint 1.91, gelijkspel 3.25, Kroatië wint 4.50 Stadion: Luzhniki, Moskou Datum: zondag 15 juli om 17.00 uur Net: Eén Frankrijk wint ? HIER WEDDEN Kroatië wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen De finale van het WK gaat tussen Frankrijk en Kroatië. Van het eerste land werd een ... Lees meer
Wed op de Gouden Schoen van het WK

Wed op de Gouden Schoen van het WK

Wed op de topscorer van het WK. Sinds het WK van 1974 scoorde de Gouden Schoen winnaar van het toernooi vijf tot acht doelpunten. Het record van dertien doelpunten door de Fransman Just Fontaine in 1958 lijkt onbereikbaar in de huidige competitieverhoudingen.

Kroatië-Denemarken: twee solide Europese defensies

Kroatië-Denemarken: twee solide Europese defensies

Wed op de achtste finale tussen Kroatië, de winnaar van Groep C, en Denemarken, dat zich kwalificeerde in de groep van Frankrijk. De odds voor Kroatië-Denemarken zijn duidelijk in het voordel van het team van Modric en Rakitic, dat tijdens de eerste ronde van het WK veel indruk maakte. Van de vier winnaars van de groepen A tot en met D is dit het team met het beste doelsaldo.

Formule 1 veiligheid

Engeland-België: voor de eerste plaats in Groep G

Wed op de ontmoeting tussen de twee aanvallen die de meeste doelpunten hebben gescoord tijdens de eerste twee speelronden van het WK. Driekwart van de spelers die op het veld komen, kennen elkaar van de Premier League. Beide landen spelen in een aanvallend spelsysteem met slechts drie verdedigers.

X