Ferrari Formule 1 auto
Ferrari Formule 1 auto

Frankrijk – Argentinië: wed op een wedstrijd die geschiedenis schrijft!

Odds op 29/06: Frankrijk wint 2.35, gelijkspel 3.00, Argentinië wint 3.40

Stadion: Kazan Arena, Kazan

Datum: zaterdag 30 juni om 16.00 uur

Net: Eén

Frankrijk wint ? HIER WEDDEN Argentinië wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Wed op de eerste wedstrijd in de achtste finales van het WK. De odds voorFrankrijk-Argentinië zijn in het voordeel van het team van Didier Deschamps, al heeft Frankrijk in het verleden altijd van Argentinië verloren.

Argentinië beschikt aanvallend over formidabele troeven, maar is defensief kwetsbaar. Beide landen scoorden slechts drie doelpunten in de groepsfase. Dat is het laagste totaal van alle gekwalificeerde teams. Het verschil zit hem in de verdediging: waar Frankrijk slechts één doelpunt heeft geïncasseerd, hebben de Argentijnen de bal vijf keer uit het net moeten vissen.

Wed op Frankrijk, de favoriet

Frankrijk is favoriet in de voorspellingen. De odds voor een Franse overwinning in de reguliere speeltijd zijn 2.35.

Frankrijk eindigde als eerste in zijn groep en kreeg slechts één doelpunt tegen, vanaf de penaltystip. De kans dat Frankrijk – de groepswinnaar met de minste doelpunten – zich kwalificeert voor de kwartfinales staat genoteerd op 1.62.

Sinds de nederlaag tegen Colombia in maart is Frankrijk ongeslagen. De odds voor een dubbele kans weddenschap: Franse overwinning of gelijkspel, staan op 1.30.

Kansen voor Argentinië

Argentinië is de underdog in deze ontmoeting. De kans op een Argentijnse overwinning staat genoteerd op 3.40.

De Argentijnen komen van ver terug, nadat ze uit twee wedstrijden slechts één punt hadden behaald. De interne spanningen in de ploeg – met een trainer die van nu af aan niet veel meer is dan een begeleider – hebben gezorgd voor de nodige wijzigingen in de samenstelling van het team en de tactiek. De odds voor een Argentijnse kwalificatie, in de reguliere speeltijd of in een penalty shoot- out, staan op 2.20.

Met vijf doelpunten tegen, slechts drie doelpunten gescoord en vier wedstrijdpunten, heeft Argentinië het slechtste record van alle achtste finalisten. Desalniettemin blijft Argentinië een formidabele tegenstander, die wordt gesteund door een talrijke en fanatieke supportersschare.

In de onderlinge ontmoetingen was Argentinië vier keer de sterkste. De laatste twee – vriendschappelijke – wedstrijden in 2007 en 2009 wonnen de Argentijnen zonder tegendoelpunt.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Frankrijk 0-0 Denemarken

Argentinië 2-1 Nigeria

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Frankrijk 0-2 Argentinië

Frankrijk 0-1 Argentinië

Argentinië 2-1 Frankrijk

Argentinië 1-0 Frankrijk

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X