Formule 1 veiligheid
Formule 1 veiligheid

Engeland-België: voor de eerste plaats in Groep G

Odds op 27/06: Engeland wint 2.60, gelijkspel 3.10, België wint 2.95

Stadion: Arena Baltik, Kaliningrad

Datum: donderdag 28 juni om 20.00 uur

Net: Eén

Engeland wint ? HIER WEDDEN België wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Wed op de ontmoeting tussen de twee aanvallen die de meeste doelpunten hebben gescoord tijdens de eerste twee speelronden van het WK. Driekwart van de spelers die op het veld komen, kennen elkaar van de Premier League. Beide landen spelen in een aanvallend spelsysteem met slechts drie verdedigers. Zowel de Belgen als de Engelsen hebben zich al gekwalificeerd voor de knock-out fase en ze staan precies gelijk in punten, doelsaldo en gescoorde goals. Wanneer deze wedstrijd in een gelijkspel eindigt, beslist het Fair-play klassement over de eindstand in Groep G: het team met de minste gele kaarten gaat dan door als groepswinnaar.

De odds voor Engeland-België zijn licht in het voordeel van de Engelsen. Aangezien beide teams tot nu toe gemiddeld vier doelpunten scoorden, lijkt een weddenschap op een spectaculaire wedstrijd met veel goals een interessante gok. De odds voor een match met meer dan 4,5 doelpunten staan genoteerd op 6.50.

Winst voor Engeland

Engeland is favoriet in de voorspellingen, al is het verschil klein. Wed op een Engelse overwinning @ 2.60.

Het is twaalf wedstrijden geleden sinds Engeland voor het laatst verloor. Een dubbele kans weddenschap: winst voor Engeland of een gelijkspel, staat genoteerd op 1.40.

De Engelsen hebben hun vier laatste wedstrijden gewonnen, waarvan drie met één doelpunt tegen. Een weddenschap dat Engeland wint en beide teams scoren, staat genoteerd op 5.00.

Kansen voor België

Moeilijk te begrijpen misschien voor de fans van ons nationale sterrenteam, maar België is de underdog in de voorspellingen. De odds voor een Belgische overwinning staan op 2.95.

België is bezig aan een indrukwekkende reeks van vier opeenvolgende overwinningen met drie doelpunten verschil. De kans op een Belgische overwinning in een wedstrijd waarin meer dan 3,5 doelpunten vallen staat genoteerd op 9.25.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Engeland 6-1 Panama

België 5-2 Tunesië

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Engeland 1-0 België

Engeland 1-0 België

België 1-1 Engeland

Engeland 4-4 België

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X