Wed op de Gouden Schoen van het WK
Wed op de Gouden Schoen van het WK

Wed op de Gouden Schoen van het WK

Wed op de topscorer van het WK. Sinds het WK van 1974 scoorde de Gouden Schoen winnaar van het toernooi vijf tot acht doelpunten. Het record van dertien doelpunten door de Fransman Just Fontaine in 1958 kunnen we in dit stadium wel als onbereikbaar beschouwen.

Harry Kane, de torenhoge favoriet voor de Gouden Schoen

Bovenaan de lijst staat Harry Kane met zijn 6 treffers tot nu toe. De kansen voor de doelpuntenmachine van de Premier League groeien met nog één westrijd te gaan voor de vier overgebleven teams. Wedders die graag op zeker spelen, zetten in op Harry Kane, die met odds van 1.05 bovenaan staat in onze ranglijst.

Romelu Lakaku

Vóór de uitschakeling van Portugal, stond Romelu Lukaku samen met Ronaldo op de tweede plek in onze lijst van favorieten voor de Gouden Schoen. Daar staat hij nog steeds, achter dezelfde Harry Kane, want allebei hebben ze geen doelpunten meer toegevoegd aan hun totaal. Kan Lukaku in de directe confrontatie voor het brons nog één keer vlammen en Harry Kane’s totaal evenaren of met een hattrick zelfs overtreffen? De wonderen zijn de wereld nog niet uit en dit WK toernooi heeft al zoveel grote verrassingen laten zien. Wed op Romelu Lukaku.

Antoine Griezmann en Kylian Mbappé

Het zal een bijna bovenmenselijke opgave worden voor de twee Franse aanvallers. Ze staan allebei op 3 doelpunten en zouden er in de finale nog eens 3 aan toe moeten voegen om op gelijke hoogte te komen met Harry Kane. Een kleine kans, die genoteerd staat op 34.00.

Luka Modric en Mario Mandzukic

Meer voor de volledigheid dan om iets anders noemen we ook nog deze twee Kroaten. Wereldvoetballers, daar niet van, maar de kans dat een van hen met de Gouden Schoen naar huis gaat, schatten we niet hoger in dan 251.00.

X