Frankrijk-Kroatië: wed op de finale van het WK
Frankrijk-Kroatië: wed op de finale van het WK

Frankrijk-Kroatië: wed op de finale van het WK

Odds op 13/07: Frankrijk wint 1.91, gelijkspel 3.25, Kroatië wint 4.50

Stadion: Luzhniki, Moskou

Datum: zondag 15 juli om 17.00 uur

Net: Eén

Frankrijk wint ? HIER WEDDEN Kroatië wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

De finale van het WK gaat tussen Frankrijk en Kroatië. Van het eerste land werd een hoge klassering voorspeld, van de Kroaten hadden weinig experts vóór het toernooi op een finaleplaats gegokt. De odds voor de beslissende wedstrijd van het WK 2018 zijn flink in het voordeel van de Fransen, die hun derde WK finale spelen. Voor Kroatië is het de eerste keer dat ze zover komen. Een aardig weetje: zondag wordt een traditie van 36 jaar voortgezet. Sinds 1982 stond in de finale van het WK ten minste één speler van Bayern München en Inter Milaan in het veld.

Haalt Frankrijk zijn tweede FIFA Wereldbeker binnen en komt het op gelijke hoogte met Argentinië en Uruguay? Wed met bwin.

Wed op Frankrijk

Frankrijk is favoriet om de finale van het WK te winnen. De odds voor een Franse zege binnen de reguliere speeltijd zijn 1.91.

Maak een dubbele kans weddenschap: een gelijkspel of een overwinning van Frankrijk. De odds voor deze weddenschap zijn 1.12.

De sterke Franse verdediging heeft de laatste twee wedstrijden geen tegendoelpunt geïncasseerd. Beantwoord de vraag: “zullen beide teams scoren in de wedstrijd?” met ‘nee’ voor odds van 1.55.

In de kwartfinale- en de halve finalewedstrijden van beide teams vielen minder dan 2,5 doelpunten. Wed op een finale met minder dan 2,5 doelpunten @ 1.48.

Een weddenschap dat Frankrijk zowel bij rust als in de eindstand leidt, staat genoteerd op 2.85, en de odds voor en 2-0 zege van de Fransen zijn 8.00.

Kansen voor Kroatië

Kroatië heeft drie keer overwerk moeten doen om de finale te bereiken. Eerst de penalty shoot-out tegen Denemarken en Rusland, en in de halve finale de verlenging tegen Engeland. De kans dat Kroatië de finale binnen 90 minuten wint is 4.50.

Gaat Kroatië met de FIFA Wereldbeker naar huis? De kans dat dit gebeurt – binnen de reguliere speeltijd, na verlenging of strafschoppen – staat genoteerd op 2.80.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Frankrijk 1-0 België

Kroatië 2-1 Engeland

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Frankrijk 0-0 Kroatië in 2011

Kroatië 2-2 Frankrijk in 2004

Frankrijk 2-1 Kroatië in 1998

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X