Gareth Bale
Gareth Bale

Zweden-Engeland: aanvallend talent tegen stugge verdediging

Odds op 05/07: Engeland wint 1.90, gelijkspel 3.30, Zweden wint 4.60

Stadion: Cosmos Arena, Samara

Datum: zaterdag 07 juli om 16.00 uur

Net: Eén

Engeland wint ? HIER WEDDEN Zweden wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Wed op de kwartfinale tussen het stugge Zweedse team en Engeland, dat tegen Colombia voor het eerst in vier WK toernooien een strafschoppenserie wist te winnen. De odds voor Zweden-Engeland zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

De laatste twee ontmoetingen tussen deze twee landen dateren van 2012 en waren rijk aan doelpunten. Op Euro 2012 won Engeland met 3-2 en later in hetzelfde jaar versloeg Zweden Engeland met 4-2. Het unieke aan deze wedstrijd was dat alle vier de Zweedse goals door dezelfde speler werden gescoord. En niemand anders dan Zlatan tekende voor dit heldenfeit. De odds voor een wedstrijd met meer dan 1,5 doelpunten zijn 1.48.

Wed op een gelijkopgaande strijd die eindigt in een gelijkspel @ 3.30. De kans dat de stand zowel bij rust als bij het eindsignaal gelijk is, staat genoteerd op 4.33.

Wed op de favoriet Engeland

Na winst in zijn eerste twee WK wedstrijden, verloor Engeland van België, om door te gaan tegen wat op papier de makkelijkste tegenstanders lijken. Engeland is favoriet in de voorspellingen met een notering van 1.90 om deze kwartfinale binnen 90 minuten te winnen.

De kans dat Engeland de halve finale bereikt – in de reguliere speeltijd, na verlenging of na strafschoppen – staat genoteerd op 1.40.

Kansen voor Zweden

Stevig verdedigend, won Zweden drie van zijn vier wedstrijden zonder een tegengoal te incasseren. De enige wedstrijd die Zweden verloor was tegen de Duitsers. In de voorbereiding voor het WK toernooi speelde Zweden twee keer met 0-0 gelijk.

Zweden heeft verschillende grote Europese landen uitgeschakeld tijdens dit WK en in de aanloop: Nederland en Italië in de kwalificaties, Duitsland in de groepsfase en Zwitserland in de achtste finales. De kans dat de Scandinaviërs binnen de reguliere speeltijd ook Engeland naar huis sturen staat genoteerd op 4.60.

Maak een weddenschap met een dubbele kans: een overwinning van Zweden of een gelijkspel. De odds voor deze weddenschap staan op 1.90.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Engeland 1-1 Colombia (4 – 3 in penalties)

Zweden 1-0 Zwitserland

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Zweden 4-2 Engeland

Zweden 2-3 Engeland

Engeland 1-0 Zweden

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X