Champions League finale
Champions League finale

Brazilië-België: triomf of eindstation voor de Rode Duivels?

Odds op 04/07: België wint 3.60, gelijkspel 3.40, Brazilië wint 2.10

Stadion: Kazan Arena, Kazan

Datum: vrijdag 06 juli om 20.00 uur

Net: Eén

TEAM1 wint ? HIER WEDDEN TEAM2 wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Wed op de kwartfinale tussen titelfavoriet Brazilië en België, het land dat tot dusver de meeste doelpunten heeft gescoord in het toernooi. In deze ontmoeting tussen twee aanvallende teams staan de odds voor een wedstrijd met meer dan 2,5 doelpunten op 1.90. De kans dat beide teams scoren staat genoteerd op 1.75.

In de voorspellingen voor Brazilië-België zijn de Brazilianen favoriet. Tijdens het WK 2002 wonnen ze deze ontmoeting met 2-0 en werden uiteindelijk wereldkampioen.

In de achtste finales tegen Mexico wist Brazilië pas na rust zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Met een doelpunt en een assist was Neymar de grote man bij de Brazilianen. De plaatsing van de Belgen kwam tot stand in een regelrechte thriller. Tegen Japan gaven de Rode Duivels blijk van een groot vermogen om gefocust te blijven door een 2-0 achterstand om te buigen in een overwinning.

Kansen voor België

België is de underdog in de voorspellingen. De odds voor een Belgische overwinning binnen de reguliere speeltijd staan op 3.60.

De kans dat België zich kwalificeert voor de halve finales – in de reguliere speeltijd, na verlenging of na een penalty shoot-out – staat genoteerd op 2.45.

Een weddenschap met een dubbele kans: een overwinning van België of een gelijkspel, biedt een kans van 1.72.

Kansen voor Brazilië

Zoals gezegd: Brazilië is favoriet bij de bookmakers. Onze odds voor een Braziliaanse overwinning staan op 2.10. Afgezien van de eerste wedstrijd tegen Zwitserland, heeft Brazilië geen doelpunt tegen gekregen.

Na drie overtuigende 2-0 overwinningen, staat de kans dat Brazilië ook deze wedstrijd met een score van 2-0 wint genoteerd op 10.50

De odds voor een Braziliaanse zege zonder tegendoelpunt van de Belgen zijn 3.50

Recente uitslagen

Laatste scores

België 3-2 Japan

Brazilië 2-0 Mexico

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Brazilië 2-0 België

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X