Kroatië-Engeland: wie van de twee staat zondag in de finale?
Kroatië-Engeland: wie van de twee staat zondag in de finale?

Kroatië-Engeland: wie van de twee staat zondag in de finale?

Odds op 10/07: Engeland wint 2.30, gelijkspel 3.10, Kroatië wint 3.40

Stadion: Luzhniki, Moskou

Datum: woensdag 11 juli om 20.00 uur

Net: Eén

Kroatië wint ? HIER WEDDEN Engeland wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Wed op de halve finale van het WK tussen Engeland en Kroatië. De odds voor Kroatië-Engeland zijn in het voordeel van de Engelsen. In de knock-out fase scoorden beide landen niet meer dan twee doelpunten in hun wedstrijden. Een weddenschap op een halve finale met minder dan 2,5 goals staat genoteerd op 1.42.

Wie wordt de tegenstander van Frankrijk of België in de finale en wie strijdt straks voor de derde plaats? Wed met bwin.

Odds voor Engeland

Engeland is favoriet om zich te kwalificeren voor de finale van het WK. De odds voor een Engelse zege binnen de reguliere speeltijd zijn 2.30.

Sinds de thuisoverwinning van de Three Lions in 1966, is Engeland nog nooit zover gekomen op een WK toernooi. De kans dat Engeland dit keer de finale bereikt – binnen 90 minuten, na verlenging of via strafschoppen – staat genoteerd op 1.60.

Kansen voor Kroatië

Kroatië is de underdog in de voorspellingen. De Kroaten kwamen in de twee voorgaande knock-out ronden slechts na strafschoppen verder. De kans dat Kroatië binnen de reguliere speeltijd wint is 3.40. Voor een weddenschap dat Kroatië zich kwalificeert voor de finale zijn de odds 2.30.

De Kroaten hebben in dit toernooi nog geen enkele wedstrijd verloren. Maak een dubbele kansweddenschap: een gelijkspel of een overwinning van Kroatië binnen de reguliere speeltijd @ 1.60.

In de achtste en kwartfinale speelde Kroatië tweemaal 1-1 gelijk. De kans dat deze halve finale na 90 minuten in 1-1 eindigt, staat genoteerd op 6.50.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Engeland 2-0 Zweden

Kroatië 2-2 Rusland (4-3 in penalties)

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Engeland 5-1 Kroatië

Kroatië 1-4 Engeland

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X