Uruguay-Frankrijk: wie gaat als eerste door naar de halve finales?
Uruguay-Frankrijk: wie gaat als eerste door naar de halve finales?

Uruguay-Frankrijk: wie gaat als eerste door naar de halve finales?

Odds op 03/07: Frankrijk wint 1.95, gelijkspel 3.20, Uruguay wint 4.50

Stadion: Nizhny Novgorod Stadion, Nizhny Novgorod

Datum: vrijdag 06 juli om 16.00 uur

Net: Eén

Frankrijk wint ? HIER WEDDEN Uruguay wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Nogmaals opent Frankrijk het bal, want dit is de eerste wedstrijd van de kwartfinales. De odds voor Uruguay-Frankrijk zijn in het voordeel van de Fransen, die in de vorige ronde Argentinië naar huis stuurden. Uruguay komt waarschijnlijk gehandicapt aan de start door het verlies van hun PSG ster Edinson Cavani.

Tijdens de vijf ontmoetingen tussen deze twee landen in de afgelopen vijftien jaar viel slechts één doelpunt. Er waren vier 0-0 uitslagen op rij: in de groepsfasen van het WK 2002 en 2010 en in vriendschappelijke wedstrijden in Frankrijk in 2008 en 2012. Het enige doelpunt werd gescoord in 2013 tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in het Centenario stadion, door niemand minder dan Luis Suarez. De odds voor een 0-0 gelijkspel staan op 5.50.

Winst voor Frankrijk

Frankrijk is de favoriet in de voorspellingen. De kans dat de Fransen zich in de reguliere speeltijd kwalificeren voor de halve finales staat genoteerd op 1.95.

Weddenschappen dat Frankrijk doorgaat, hetzij in de reguliere speeltijd, hetzij na verlenging of een penalty shoot-out, staan op 1.44.

Alle Franse overwinningen werden behaald met één doelpunt verschil. De kans dat Frankrijk zonder tegendoelpunt wint, staat genoteerd op 2.60. De odds voor een doelpuntloze eerste helft zijn 2.20.

Gok je op een spectaculaire wedstrijd? Wed dan op de kans dat er meer dan 4,5 doelpunten vallen @ 9.75.

Kansen voor Uruguay

Uruguay wordt gezien als de underdog in deze ontmoeting. De odds voor een overwinning van Uruguay binnen de reguliere speeltijd van 90 minuten staan op 4.50.

Uruguay heeft tot nu toe al zijn wedstrijden gewonnen en is het team met de minste tegendoelpunten op dit WK. Een dubbele kans weddenschap: een overwinning van Uruguay of een gelijkspel, staat genoteerd op 1.83. De odds voor een wedstrijd met minder dan 1,5 doelpunten zijn 2.25.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Frankrijk 4-3 Argentinië

Uruguay 2-1 Portugal

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Uruguay 1-0 Frankrijk

Frankrijk 0-0 Uruguay

Frankrijk 0-0 Uruguay

 

Frankrijk 0-0 Uruguay

Frankrijk 0-0 Uruguay

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X