Rusland-Kroatië: worden het weer penalties?
Rusland-Kroatië: worden het weer penalties?

Rusland-Kroatië: worden het weer penalties?

Odds op 03/07: Rusland wint 3.80, gelijkspel 3.10, Kroatië wint 2.15

Stadion: Ficht, Sochi

Datum: zaterdag 07 juli om 20.00 uur

Net: Eén

Rusland wint ? HIER WEDDEN Kroatië wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Zet in op de kwartfinale tussen twee landen die via een penalty shoot-out deze ronde bereikten. De odds voor Rusland-Kroatië zijn in het voordeel van het team van Modric en Rakitic, die beiden hun strafschop benutten.

Wed op de gastheer, Rusland

Rusland is de underdog in de voorspellingen voor deze wedstrijd. De kans dat de thuisploeg wint binnen de reguliere speeltijd van 90 minuten staat genoteerd op 3.80. Voor een weddenschap dat Rusland doorgaat naar de halve finale zijn de odds 2.50.

Met een goed georganiseerde vijf mans verdediging wisten de Russen in de vorige ronde het spel van de Spanjaarden te ontregelen en een van de favorieten uit het toernooi te kegelen. Wed op een dubbele kans: een overwinning van Rusland of een gelijkspel. De odds voor deze weddenschap staan op 1.67. Wordt het een wedstrijd met weinig doelpunten? De kans dat er minder dan 1,5 goals worden gescoord staat genoteerd op 2.40 en wedden dat geen van beide teams scoort op 1.60.

Wed op de favoriet, Kroatië

Kroatië, dat met drie overwinningen in drie wedstrijden een perfecte groepsfase kende, had een penalty shoot-out nodig om zich te kwalificeren voor de kwartfinales. AS Monaco doelman Subasic maakte drie saves in deze thriller. De odds voor Kroatië om zich te kwalificeren voor de halve finale zijn 1.50.

De kans dat dit resultaat door de Kroaten in de reguliere speeltijd wordt behaald, staat genoteerd op 2.15

De laatste ontmoeting tussen deze twee landen vond plaats in 2015. Rusland verloor die wedstrijd met 1-3, nadat het bij rust met 1-0 voorstond. Wed op een voorsprong voor de Russen bij rust en een overwinning voor Kroatië @ 29.00.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Rusland 1-1 Spanje (4-3 in penalties)

Kroatië 1-1 Denemarken (3-2 in penalties)

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Rusland 1-3 Kroatië

Kroatië 0-0 Rusland

Rusland 0-0 Kroatië

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X