Servië-Brazilië: een nederlaag betekent het einde voor Neymar & Co
Servië-Brazilië: een nederlaag betekent het einde voor Neymar & Co

Servië-Brazilië: een nederlaag betekent het einde voor Neymar & Co

Odds op 25/06: Brazilië wint 1.50, gelijkspel 4.25, Servië wint 6.75

Stadion: Otkrytie Arena, Moskou

Datum: woensdag 27 juni om 20:00 uur

Net: Eén

Brazilië wint ? HIER WEDDEN Servië wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Dankzij een overwinning met twee doelpunten in de vorige ontmoeting, heeft Brazilië de leiding in Groep D overgenomen van Zwitserland. Voor deze laatste groepsmatch spelen de Brazilianen quite of dubbel tegen Servië. De odds voor Servië- Brazilië zijn ruim in het voordeel van Neymar en de zijnen.

Winst voor Brazilië

Brazilië is favoriet in de voorspellingen. De kans op een Braziliaanse overwinning staat genoteerd op 1.50

Om zich te kwalificeren, kan Brazilië genoegen nemen met een remise, maar dan verspelen ze de eerste plek in groepsstand aan de Zwitsers. Brazilië is al dertien wedstrijden op rij ongeslagen. Een weddenschap met een dubbele kans: een overwinning voor Brazilië of een gelijkspel, staat genoteerd op 1.10.

Zelfs in het geval van een kleine overwinning voor Brazilië, zouden ze als tweede kunnen eindigen in de groep, wanneer Zwitserland van Costa Rica wint. Bij een gelijk aantal punten beslist het doelsaldo van beide landen.

Bij zijn vijf laatste overwinningen, in maart, mei en juni 2018, heeft Brazilië geen doelpunt tegen gekregen. Wed op een overwinning van Brazilië zonder tegengoal @ 2.20.

Kansen voor Servië

Met drie punten is Servië derde in Groep E. De Serviërs kunnen zich nog kwalificeren, zelfs met een gelijkspel, maar in dat geval moet Zwitserland met twee doelpunten verschil verliezen van Costa Rica. De odds voor een gelijkspel staan op 4.25.

Om zeker te zijn van kwalificatie, moet het team van Milinkovic en Savic Brazilië verslaan. De odds voor een Servische overwinning zijn 6.75.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Zwitserland 2-1 Servië

Brazilië 2-0 Costa Rica

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Brazilië 1-0 Servië

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X