Club Brugge - KRC Genk (Jupiler Pro League)
Gent-Anderlecht (Jupiler Pro League)

Ajax – APOEL: kunnen de Amsterdammers de groepsfase bereiken?

Odds op: 22/08/2019

Stadion: Amsterdam ArenA

Datum en uur: 28/08/2019 – 21:00

TV: Proximus

De terugwedstrijd in de Playoff-fase van de Champions League. Ajax Amsterdam neemt het thuis op tegen APOEL. De heenwedstrijd in Cyprus eindigde op 0-0.

Wed op Ajax – APOEL. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ajax.

Wed op Ajax, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.25.

Ajax speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team werd kampioen met 86 punten (3 meer dan vice-kampioen PSV) en raakte tot in de halve finales van de Champions League. Topspelers de Ligt, de Jong en Wöber verlieten echter het team en Erik ten Hag moet daarom opnieuw gaan bouwen.

Ajax wil graag opnieuw tot in de groepsfase van de Champions League raken. Het team moet dan echter wel voorbij APOEL Nicosia kunnen raken. Alhoewel Ajax in Cyprus de meeste kansen kreeg en zelfs 72% balbezig had, eindigde de heenwedstrijd toch op een 0-0 gelijkspel.

De Amsterdammers moeten het dus thuis gaan afmaken. Zet in op ‘Ajax staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.75.

Kies voor een verrassing van APOEL

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 10.00.

APOEL Nicosia speelde vorig seizoen voor de 7de keer op rij kampioen en het team mag daarom opnieuw in de voorrondes van de Champions League aantreden. De laatste keer dat de 28-voudige Cypriotische kampioen tot in de groepsfase kon raken dateert van het seizoen 2017/18. De Cyprioten werden toen laatste in een groep met Real Madrid, Dortmund en Tottenham.

Nicosia is sowieso de underdog tegen Ajax Amsterdam, zeker na een 0-0 gelijkspel in de heenwedstrijd. In de vorige rondes schakelde APOEL het Montegreense Sutjeska en het Azerbeidzjaanse FK Qarabağ uit.

Kan APOEL stunten tegen de halve finalist van vorig seizoen? Als het team 1-1 kan spelen, dan mag het naar de groepsfase. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van APOEL of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 7.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

APOEL 0-0 Ajax

Laatste ontmoetingen:

APOEL 0-0 Ajax

Ajax 4-0 APOEL (Champions League, 2014)

APOEL 1-1 Ajax (Champions League, 2014)

Toon andere wedopties

X