Club Bruges-Saint-Trond (Jupiler Pro League)
Club Bruges-Saint-Trond (Jupiler Pro League)

Juventus – Ajax: kunnen de Amsterdammers opnieuw stunten in Europa?

Odds op: 11/04/2019

Stadion: Allianz

Datum en uur: 16/04/19 – 21:00

TV: Proximus TV

Terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Juventus neemt het thuis op tegen Ajax. In Amsterdam werd 1-1 gelijkgespeeld.

De noteringen van Juventus – Ajax zijn in het voordeel van de ploeg van Cristiano Ronaldo.

Zet in op Cristiano Ronaldo en zijn ploegmaten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.70.

In de 1/8ste finales moest Juventus het opnemen tegen Atletico Madrid. In Madrid versloeg de ploeg van Diego Simeone de Italiaanse club met 2-0. Voor velen was de kwalificatie al binnen, maar dat was zonder Cristiano Ronaldo gerekend. In de terugwedstrijd kwalificeerde de sterspeler zijn ploeg bijna in zijn eentje dankzij drie doelpunten (3-0).

Na de uitstekende prestatie tegen Atletico leed de Italiaanse kampioen zijn allereerste nederlaag van het seizoen in de Serie A (0-2 tegen Genoa). Hierna werd echter opnieuw drie maal op rij gewonnen en is de nieuwe landstitel zo goed als binnen.

Ajax en Juventus waren in de heenwedstrijd aan elkaar gewaagd. Juventus is het echter aan zijn status verplicht om zich te kwalificeren tegen een “kleine” club als Ajax.

Juventus is virtueel geplaatst na het 1-1 gelijkspel maar mag echter geen doelpunten binnenkrijgen op eigen veld. Zet in op Juventus wint zonder tegendoelpunt. Deze odd staat op 2.90.

Wed op de uitploeg, Ajax Amsterdam

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.00.

In de vorige ronde schakelde Ajax verrassend Real Madrid uit. Benzema en zijn ploegmaten hadden nochtans een voorsprong genomen in de heenmatch (1-2), maar in het Santiago Bernabéu stadion scoorden de Nederlanders maar liefst vier doelpunten (eindscore: 1-4). Een zeer knappe prestatie waarvan de Amsterdamse fans nog lang zullen nagenieten.

Ajax Amsterdam won zijn laatste drie thuiswedstrijden, ondermeer tegen rechtstreekse concurrent PSV (3-1). De twee teams staan nu samen aan de leiding met 71 punten. Het wordt dus nog heel spannend op het einde van het seizoen.

Ajax speelde een knappe wedstrijd thuis tegen Juventus en mag na de 1-1 nog hopen op de volgende ronde. De Amsterdammers willen met hun frivool voetbal een nieuwe stunt neerzetten door na Real ook Juventus uit te schakelen.

Ajax zal vanaf minuut één voor de aanval kiezen en proberen om zo vroeg mogelijk te scoren. Zet in op ‘Ajax wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 8.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ajax 2-1 Zwolle

Juventus 3-0 Atletico Madrid

Laatste ontmoetingen:

Juventus 0-0 Ajax (EL, 2010)

Ajax 1-2 Juventus (EL, 2010)

Juventus 1-0 Ajax (CL, 2004)

Ajax 0-1 Juventus (CL, 2004)

Toon andere wedopties

X