Lazio vs. Atalanta, Serie A, voetbalweddenschappen
Lazio vs. Atalanta, Serie A, voetbalweddenschappen

Atalanta – Lazio Roma: blijft Lazio in het zog van Juventus?

Odds op: 21/06/2020

Stadion: Atleti Azzurri d’Italia

Datum en uur: 24/06/2020 – 21:45

TV: Proximus TV / Telenet

De 27ste speeldag in de Serie A. Atalanta neemt het thuis op tegen Lazio Roma. Atalanta staat op de vierde plaats en Lazio Roma is tweede in de rangschikking achter Juventus. Beide teams strijden om Champions League-voetbal en Lazio zelfs nog om de titel.

Wed op Atalanta – Lazio Roma. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Wed op Atalanta

De odd voor een overwinning van Atalanta staat op 2.20.

Na een knappe vierde plaats vorig seioen loopt het dit seizoen opnieuw goed voor Timothy Castagne en zijn ploegmaats. Het team heeft 51 punten en staat opnieuw op de vierde plaats in de rangschikking. Atalanta is ook in goede vorm, want de ploeg won zijn 4 laatste competitiewedstrijden allemaal. Op de vorige speeldag won de club uit Bergamo met overtuigende 4-1 cijfers tegen Sassuolo.

Atalanta verloor de vorige seizoenen nooit tegen Lazio Roma. De laatste nederlaag dateert van 2016. De thuisploeg is zo al 6 wedstrijden ongeslagen tegen Lazio.

Zet daarom in op ‘Atalanta of X’ en win 1.36 keer je inzet terug.

Zet in op Lazio Roma

De odd voor een overwinning van Lazio Roma staat op 3.00.

Dit seizoen loopt een stuk beter dan verwacht voor Lazio Roma. De troepen van Simone Inzaghi staan op de tweede plaats met slechts 1 puntje minder dan leider Juventus. Op de vorige speeldag wonnen I Biancocelesti thuis met 2-0 van Bologna. Het was hun vijfde opeenvolgende overwinning in de competitie.

Lazio is zo ondertussen al 22 competitiewedstrijden ongeslagen. Zet daarom in op ‘X of Lazio Roma’ en win 1.62 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Atalanta 4-1 Sassulolo

Lazio 2-0 Bologna

Laatste ontmoetingen:

Lazio 3-3 Atalanta

Lazio 2-0 Atalanta

Lazio 1-3 Atalanta

Atalanta 1-0 Lazio

Toon andere wedopties

X