Inter Milaan - Sassuolo: mag Inter blijven dromen van de titel?

Inter Milaan – Sassuolo: mag Inter blijven dromen van de titel?

Odds op: 21/06/2020

Stadion: San Siro

Datum en uur: 24/06/2020 – 19:30

TV: Proximus TV / Telenet

De 28ste speeldag in de Serie A. Inter Milaan neemt het thuis op tegen Sassuolo. Inter Milaan staat op de derde plaats en Sassuolo is twaalfde in de rangschikking. Inter Milaan wil de volgende weken nog strijden om de landstitel en Sassuolo hoopt zo vlug mogelijk zeker te zijn van het behoud in de Serie A.

Wed op Milaan – Sassuolo. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Inter.

Inter staat op zes punten van de leider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.33.

Inter Milaan won zijn inhaalmatch met 2-1 tegen Sampdoria waardoor de achterstand op de voorlopige leider Juventus 6 punten wordt. Met nog 10 wedstrijden te spelen mogen Rode Duivel Romelu Lukaku en zijn ploegmaats blijven dromen van de landstitel. Lukaku maakte in minuut 10 al het openingsdoelpunt, zijn 18de doelpunt in de competitie dit seizoen.

Internazionale verloor dit seizoen alleen tegen de topploegen, Juventus en Lazio Roma. Alle andere wedstrijden eindigden op een overwinning of een draw. Zet daarom in op ‘Inter of X’ en win 1.08 keer je inzet terug.

Sassuolo staat in de middenmoot

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.25.

Sassuolo verloor de eerste wedstrijd na de coronabreak met 4-1 cijfers op het veld van het Atalanta van Timothy Castagne. De uitploeg kon in minuut 92 het eerreddende doelpunt maken. ‎Met slechts 7 punten meer dan Lecce zijn I Neroverdi nog niet zeker van het behoud.

Sassuolo verloor dit seizoen al 12 keer, maar in 9 van deze 12 wedstrijden kwam het team wel telkens tot scoren. Zet daarom in op ‘Inter wint en beide teams maken een doelpunt in de wedstrijd’ en win 2.80 keer je inzet terug.