Real Madrid vs. Atlético Madrid, La Liga, voetbalweddenschappen
Real Madrid vs. Atlético Madrid, La Liga, voetbalweddenschappen

Atlético Madrid – Real Madrid: Atlético wil Champions League-voetbal volgend seizoen

[jsEntainMatchDetails match_id=”260025″]

Odds op: 04/05/2022

De 35e speeldag in La Liga. Atlético Madrid neemt het thuis op tegen stadsgenoot Real Madrid.

Wedden op Atlético Madrid – Real Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Atlétco staat op de vierde plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Atlético Madrid verloor op speeldag 34 met 2-0 op het veld van 8e in de stand Athletic Bilbao. De Madrilenen stonden na 8 minuten al op achterstand door een owngoal van Mario Hermoso. Iñaki Williams maakte er in het begin van de tweede helft 2-0 van vanuit een penalty. Voor Yannick Carrasco en co is het de tweede wedstrijd op rij die ze niet konden winnen.

Gelukkig voor Atlético speelde vijfde in de stand Real Betis met 0-0 gelijk tegen Getafe waardoor het verschil tussen nummer vier en nummer vijf in de stand 3 punten blijft.

De troepen van Diego Simeone willen volgend seizoen opnieuw Champions League spelen en doen er daarom goed aan om minstens een puntje te pakken in eigen stadion. Zet in op ‘Atlético Madrid of X’ en win 1.42 keer je inzet terug.

Real is al kampioen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

Real Madrid won op vorige speeldag met 4-0 thuis tegen Espanyol. Door deze overwinning kronen Thibaut Courtois en co zich tot kampioen van Spanje. Los Blancos hebben daarom niets meer te winnen of te verliezen in de resterende vier competitiewedstrijden. Carlo Ancelotti wordt door deze landstitel de eerste trainer die kampioen is geworden in alle vijf de grote Europese voetbalcompetities.

Real Madrid heeft nu 81 punten, 15 punten meer dan Barcelona, 17 meer dan Sevilla en maar liefst 20 meer dan Atlético Madrid.

De vraag is of Real Madrid nog volop voor de overwinning zal gaan en met de beste spelers aan de aftrap zal verschijnen. Veel zal afhangen van de terugwedstrijd in de halve finales tegen Manchester City. Zet in op ‘Real Madrid wint en beide teams scoren’ en win 5.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”260025″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”260025″]

Toon andere wedopties

X