Bayer Leverkusen vs. Union, Europa League
Bayer Leverkusen vs. Union, Europa League

Union – Bayer Leverkusen: Leverkusen blijft favoriet om door te stoten

[jsEntainMatchDetails match_id=”368883″]

Odds op: 15/04/2023

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Europa League. Union neemt het thuis op tegen Bayer Leverkusen.

Wedden op Union – Bayer Leverkusen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van het de Duitsers.

Union wil het afmaken in Brussel

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.40.

Union Saint-Gilloise blijft het geweldig doen in de Europa League en speelde in Duitsland 1-1 gelijk. De Brusselaars blijven een moeilijk te kloppen team en Union is ondertussen 8 wedstrijden ongeslagen in alle competities samen.

Het team heeft de laatste tijd een aantal bemoedigende resultaten behaald in de competitie, waaronder een 2-1 overwinning op Sint-Truiden en een winning streak van drie wedstrijden. Het doel van deze wedstrijd is duidelijk: zich plaatsen voor de halve finales van de Europa League. Hiervoor zal Union Saint-Gilloise defensieve degelijkheid moeten tonen en aanvallend zijn kansen moeten benutten.

Union heeft genoeg aan een kleine overwinning. Zet daarom in op ‘Union wint en Bayer Leverkusen scoort niet’. Deze odd staat op 5.50 keer je inzet terug.

Leverkusen is nog steeds favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.05.

Ook Bayer Leverkusen is echter in vorm en won vier keer en speelde één keer gelijk in zijn laatste vijf wedstrijden in alle competities samen. Het team versloeg onlangs FC Bayern München en Schalke 04 in de Bundesliga. Alhoewel de kansen van Union gestegen zijn, blijven de Duitsers wel favoriet om door te stoten naar de halve finales.

De heenwedstrijd liet zien dat Bayer Leverkusen in staat is om grote kansen te creëren tegen Union Saint-Gilloise, en ze zullen proberen die prestatie in de terugwedstrijd te evenaren, maar dan met meer efficiëntie. Het team zal solide moeten zijn in de verdediging en effectief in de aanval om zich te kwalificeren.

Leverkusen scoorde 3 doelpunten tegen Eintracht Frankfurt en FC Schalke 04 voor de wedstrijd tegen Union. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten van Bayer Leverkusen’ en win 4.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”368883″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”368883″]

Toon andere wedopties

X