AZ vs. Anderlecht, Europa Conference League
AZ vs. Anderlecht, Europa Conference League

AZ – Anderlecht: paars-wit is favoriet om door te stoten

Odds op: 15/04/2023

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League. AZ Alkmaar neemt het thuis op tegen Anderlecht.

Wedden op AZ – Alkmaar. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

AZ moet twee keer scoren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

In de heenwedstrijd verloor AZ met 2-0 van Anderlecht, ondanks dat de Nederlanders eigenlijk de betere ploeg waren. AZ Alkmaar moet daarom minstens 2 keer scoren in eigen huis om alsnog te kunnen doorstoten naar de halve finales.

Het team is niet aan zijn beste reeks bezig en kon al vier wedstrijden op rij niet meer winnen in alle competities samen. Het team verloor van Twente FC (2-1) en Sparta Rotterdam (0-1) en speelde gelijk tegen Heerenveen (1-1). Ze zullen daarom uit een ander vaatje moeten tappen als ze thuis willen winnen van Anderlecht.

AZ zal volop voor de aanval moeten kiezen en daarom raden we aan in te zetten op ‘meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’. Deze odd staat 1.82.

Anderlecht is favoriet om door te stoten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.20.

Anderlecht krijgt de laatste weken heel weinig doelpunten binnen, Anderlecht-doelman Bart Verbruggen kon al 6 wedstrijden op rij de netten schoon houden (in alle competities samen). Paars-wit komt daarom met vertrouwen naar Nederland.

RSCA is favoriet om door te stoten. Wij raden daarom aan om in te zetten op ‘Anderlecht kwalificeert zich’. Deze odd staat op 1.25.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X