Bayern München vs. Manchester City, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
Manchester City vs. Bayern, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

Bayern München – Manchester City: wordt dit het jaar van Man City?

[jsEntainMatchDetails match_id=”368856″]

Odds op: 19/04/2023

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Bayern München neemt het thuis op tegen Man City.

Wedden op Bayern München – Manchester City. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Dit wordt de achtste ontmoeting tussen Manchester City en Bayern München in de Europese competitie, waarbij beide partijen voor de heenwedstrijd afwisselend overwinningen behalen, beide teams wonnen elk drie keer – allemaal in de UEFA Champions League. Man City is nu torenhoog favoriet om door te stoten

Bayern heeft een mirakel nodig

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Bayern München nam het in de kwartfinales op tegen PSG. De Duitsers wonnen in Parijs met 0-1 en in München werd met 2-0 gewonnen. Die Rekordmeister zette de trainer ulian Nagelsmann recent op straat en Thomas Tuchel werd meteen aangesteld als zijn vervanger.

In de competitie loopt het op dit moment wat minder en ook in de DFB-Pokal is Bayern al uitgeschakeld na de 1-2 nederlaag in eigen huis begin april. Door de 0-1 overwinning op het veld van Freiburg blijft het team wel aan de leiding staan in de Bundesliga, Bayern heeft op dit moment 2 punten meer dan eerste achtervolger Dortmund.

Door de 3-0 nederlaag in Manchester hebben Manuel Neuer en co een mirakel nodig om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Kan het team wel winnen van Man City in eigen stadion? Zet in op ‘Bayern wint en Man City scoort niet’. Deze odd staat op 5.25.

Man City wil de Champions League winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Manchester City nam het in de 1/8e finales ook op tegen een club uit de Bundesliga. Kevin de Bruyne en co speelden op het veld van RB Leipzig 1-1 gelijk waardoor de terugronde nog spannend leek te gaan worden maar thuis werd uiteindelijk met ruime 7-0 cijfers gewonnen. Erling Haaland scoorde vier doelpunten en was niet tevreden dat hij er in de 64e minuut werd afgehaald en zo niet de kans kreeg het record aantal doelpunten te breken.

De Citizens zijn alvast in bloedvorm en wonnen hun laatste 9 wedstrijden allemaal (in alle competities samen). Het teams scoorde in deze periode maar liefst 34 keer en kreeg slechts 4 doelpunten binnen. Erling Haaland blijft alvast voor doelpunten zorgen en het doelpuntenfenomeen maakte zijn 45e doelpunt van het seizoen tegen Bayern. Kan Man City ook iets pakken in München? Zet in op ‘X of Man City’ en win 1.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”368856″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”368856″]

Toon andere wedopties

X