Chelsea vs. Real Madrid, Champions League, voetbalweddenschappen
Chelsea vs. Real Madrid, Champions League, voetbalweddenschappen

Chelsea – Real Madrid: de Madrilenen zijn favoriet om door te stoten

[jsEntainMatchDetails match_id=”368859″]

Odds op: 13/04/2023

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Chelsea neemt het thuis op tegen Real Madrid.

Wedden op Chelsea – Real Madrid. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Real Madrid.

Real Madrid en Chelsea staan voor het derde achtereenvolgende seizoen tegenover elkaar in de knock-outfase van de UEFA Champions League. Chelsea won in de halve finale in 2020-2021 voordat hij uiteindelijk de finale won, terwijl Real Madrid won in de kwartfinale in 2021-22 voordat het team de finale won.

Chelsea moet 3 keer scoren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.70.

Chelsea investeerde heel wat geld in nieuwe spelers dit seizoen maar dit vertaalt zich voorlopig niet in resultaten. De Blues staan momenteel op de 11e plaats in het klassement en de Champions League winnen lijkt zo de enige manier te zijn om zich te kunnen plaatsen voor Europees voetbal volgend seizoen. In de kwartfinales schakelde Chelsea de Duitsers uit Dortmund uit, het team verloor in Dortmund met 1-0 maar kon thuis twee keer scoren.

De heenwedstrijd in Madrid eindigde op een 2-0 thuisoverwinning na doelpunten van Karim Benzema en Marco Asensio. Rode Duivel Thibaut Courtois was opnieuw van goudwaarde voor de Madrilenen nadat hij met een geweldige redding de gelijkmaker van Chelsea kon vermijden.

Door deze nederlaag in Madrid wordt het moeilijk voor Chelsea om zich alsnog te plaatsen voor de volgende ronde. Als de Londenaars hier toch in slagen kun je 8.00 keer je inzet terugverdienen.

Real Madrid is de titelverdediger

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

Real Madrid schakelde in de 1/8e finales Liverpool uit. De Madrilenen wonnen in Engeland met 2-5 en in eigen stadion met 1-0. Thiebaut Courtois en co konden zich dus opnieuw makkelijk plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League.

De Madrilenen wonnen vorig seizoen verrassend de beker met de grote oren en kunnen altijd iets meer in de Champions League. De Madrilenen zijn na de 2-0 overwinning in de heenwedstrijd dan ook favoriet om door te stoten naar de halve finales.

Er werd al geloot voor de volgende rondes en de winnaar van dit duel neemt het in de halve finales waarschijnlijk op tegen Manchester City, dat met 3-0 won van Bayern München.

Kan Real Madrid ook overtuigend winnen in Londen? Zet in op ‘Real Madrid / Real Madrid’ en win 4.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”368859″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”368859″]

Toon andere wedopties

X