België – Cyprus: 30 op 30 voor de Rode Duivels?

Kwalificatie voor Euro 2020. In groep Groep I neemt België het thuis op tegen Cyprus. België staat aan de leiding met 27 punten en Cyprus staat vierde met 10 punten.

De noteringen van België – Cyprus zijn duidelijk in het voordeel van België.

Zet in op de favoriet, België

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.04.

België doet het uitstekend in Groep I met het oog op de kwalificatie voor Euro 2020. De Rode Duivels wonnen al hun wedstrijden, scoorden 34 doelpunten en kregen maar 2 doelpunten tegen. Als de troepen van Roberto Martínez thuis kunnen winnen van Cyprus gaan ze met het maximum van de punten naar het EK.

De heenwedstrijd in Cyprus eindigde op 0-2 in het voordeel van de Belgen. Eden Hazard en Michy Bashuayi zorgden toen al in de eerste helft voor de doelpunten.

Staat België ook thuis al in de eerste helft op voorsprong? Zet in op ‘België staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.28.

Wed op Cyprus, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 67.00.

Cyprus kon zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi en ook in 2020 zal het land er niet bij zijn. De Cyprioten staan op de vierde plaats met 10 punten, 2 minder dan Schotland.

Cyprus kon nog nooit winnen tegen België. In 1995 kon het wel één keer gelijkspelen in eigen stadion, toen de twee teams in dezelfde groep zaten in het kader van de kwalificatie voor het EK in Engeland.

Mochten de Cyprioten een puntje kunnen pakken tegen de nummer 1 van de wereld, zou dit gevierd worden als een overwinning. Wed op een gelijkspel en win 14.50 keer jouw inzet terug.