Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Tottenham Hotspur – Olympiakos Piraeus: de finalist van vorig jaar is favoriet

Odds op: 21/11/2019

Stadion: Tottenham Hotspur Stadium

Datum en uur: 26/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep B in de Champions League. Tottenham Hotspur neemt het thuis op tegen Olympiakos Piraeus.

Wed op Tottenham Hotspur – Olympiakos Piraeus. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Tottenham.

Zet in op Tottenham, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.30.

Toby Alderweireld en zijn ploegmaats speelden vorig seizoen de Champions League-finale (die werd verloren van Liverpool) en eindigden op de derde plaats in de Premier League. Tottenham is daarom één van de outsiders om de Champions League te winnen volgend jaar.

In de competitie loopt het niet zo goed voor de Spurs maar in de Champions League staan de Londenaars wel op de tweede plaats met 7 punten, 4 meer dan Rode Ster Belgrado. Als de Spurs de 3 punten kunnen thuishouden zijn ze geplaatst voor de volgende ronde.

Een makkelijke overwinning voor Tottenham? Zet in op ‘Tottenham staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.87.

Wed op Olympiakos, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.00.

Olympiakos Piraeus werd vorig seizoen vice-kampioen in de Griekse eerste klasse en mocht zo in de voorrondes van de Champions League aantreden. De Grieken schakelden het Tsjechische FC Viktoria Plzeň, het Turkse İstanbul Başakşehir en het Russische Krasnodar uit. Olympiakos is zo de enige Griekse ploeg die overblijft in de Champions League.

Olympiakos kon echter maar 1 puntje sprokkelen in de groepsfase en de derde plaats is ondertussen het hoogst haalbare geworden. De heenwedstrijd in Griekenland eindigde op 2-2. Om op de derde plaats te eindigden moet het wel over Rode Ster kunnen springen, dat voorlopig nog 2 punten meer telt.

Een puntje pakken in Londen zou zeker een boost geven aan het vertrouwen van de Grieken. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Olympiakos of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 3.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Tottenham 1-1 Sheffield

Olympiakos 2-0 Atramitos

Laatste ontmoetingen:

Olympiakos 2-2 Tottenham

Tottenham 3-0 Olympiakos

Toon andere wedopties

X