Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Dinamo Zagreb – Atalanta: kunnen Timothy Castagne en ploegmaten thuis wel winnen?

Odds op: 15/11/2019

Stadion: San Siro

Datum en uur: 26/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De eerste speeldag in Groep C in de Champions League. Atalanta neemt het thuis op tegen Dinamo Zagreb.

Wed op Atalanta – Dinamo Zagreb. De noteringen zijn in het voordeel van Atalanta.

Zet in op Atalanta, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.65.

Atalanta speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team werd uiteindelijk vierde in de Serie A en mag dit jaar Champions League-voetbal spelen. Het is de eerste keer ooit dat La Dea mag aantreden in de Champions League. Vorig seizoen werden Timothy Castagne en zijn ploegmaten in de play-off-ronde van de Europa League uitgeschakeld door Kopenhagen.

In de nationale competitie staat Atalanta op de vijfde plaats maar in de Champions League stellen de Italianen zwaar teleur. Het team kon nog maar 1 puntje pakken (een gelijkspel thuis tegen Man City) en staat allerlaatste in Groep C. De club uit Bergamo moet thuis winnen tegen Zagreb, anders is het zeker van de uitschakeling.

Kan Atalanta thuis wel winnen? Zet in op ‘Atalanta wint en beide teams scoren’ en win 2.85 keer jouw inzet terug.

Wed op Zagreb, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.50.

Dinamo Zagreb speelde vorig seizoen voor de tweede keer op rij kampioen in Kroatië en mocht zo de voorrondes van de Champions League spelen. In de voorrondes schakelden de Kroaten het Georgische Saburtalo Tbilisi, het Hongaarse Ferencváros en het Noorse Rosenborg uit.

Zagreb heeft net als Sjachtar Donetsk 5 punten in Groep C en strijdt daarom nog steeds om de tweede plaats. Als ze in Italië minstens een puntje kunnen pakken zijn de Kroaten zeker dat ze na de winter nog Europees voetbal spelen.

Kan Zagreb minstens gelijkspelen? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Zagreb of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.20.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sampdoria 0-0 Atalanta

Rijeka 0-5 Zagreb

Laatste ontmoetingen:

Zagreb 4-0 Atalanta

Toon andere wedopties

X