Formule 1 stand
Formule 1 stand

FC Barcelona – Espanyol: kan Barça de titelstrijd spannend houden?

Odds op: 05/07/2020

Stadion: Camp Nou

Datum en uur: 08/07/2020 – 22:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 35ste speeldag in La Liga. FC Barcelona neemt het thuis op tegen Espanyol. Barcelona staat op de tweede plaats en moet achtervolgen op Real Madrid. Espanyol is allerlaatste en zo goed als zeker van de degradatie.

Wed op FC Barcelona – Espanyol. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Barça.

Barça heeft 4 punten minder dan Real

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.16.

Barça kon na twee gelijke spelen nog eens winnen in de competitie. Lionel Messi en zijn ploegmaats wonnen met 1-4 op het veld van Villarreal. Door deze overwinning blijft het puntenverschil tussen Barcelona en leider Real Madrid 4 punten. Met nog 5 wedstrijden te spelen zijn de Catalanen wel zo goed als zeker van de tweede plaats.

Barcelona verloor nog geen enkele keer sinds de Spaanse eerste klasse opnieuw van start is gegaan. Kunnen de Blaugrana hun ongeslagen reeks verderzetten? Zet in op ‘Barcelona of X’ en win 1.01 keer je inzet terug.

Espanyol is allerlaatste

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 15.00.

Espanyol verloor op de vorige speeldag met 0-1 op het veld van Leganés, het is hun vijfde nederlaag op rij. Door deze verliesbeurt blijven de Periquitos op de allerlaatste plaats staan in de Primera Division. Het team heeft 23 punten, 11 minder dan Eibar, dat op een veilige plaats staat. Espanyol dreigt zo na 26 seizoenen in La Liga naar de Segunda Division te degraderen.

Met nog 4 competitiewedstrijden te spelen is de wedstrijd op het veld van Barcelona de allerlaatste kans voor Espanyol. Grijpen de troepen van Abelardo Fernández een laatste strohalm? Zet in op ‘X / Espanyol’ en win 26.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Barcelona 1-4 Villarreal

Espanyol 0-1 Leganés

Laatste ontmoetingen:

Espanyol 2-2 Barcelona

Barcelona 2-0 Espanyol

Espanyol 0-4 Barcelona

Espanyol 1-1 Barcelona

Toon andere wedopties

X