Southampton-West Ham (Premier League)
Southampton-West Ham (Premier League)

Marseille – Feyenoord: kan Dessers Feyenoord naar de finale schieten?

Odds op: 29/04/2022

De terugwedstrijd van de halve finales van de Conference League. Marseille neemt het thuis op tegen Feyenoord.

Wedden op Marseille – Feyenoord. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Marseille moet het thuis afmaken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

Marseille schakelde in de kwartfinales de Grieken uit PAOK Saloniki uit. De Fransen wonnen thuis met 2-1 en in Griekenland met 0-1. Daarvoor schakelde het team ook Qarabag en FC Basel uit. Les Phocéens kregen tot nu toe vrij doenbare tegenstanders en krijgen met Feyenoord een eerste echte test. L’OM rekent op zijn sterspeler Dimitri Payet, die in de thuiswedstrijd tegen PAOK een schitterend doelpunt maakte met een staalhard afstandsschot in de winkelhaak.

Marseille moet door de 3-2 nederlaag in de heenwedstrijd tegen Feyenoord minstens één doelpunt scoren om verlengingen af te kunnen dwingen. De troepen van Jorge Sampaoli stonden al vroeg op achterstand maar konden zich met 2 doelpunten toch opnieuw in de wedstrijd knokken en zijn daarom niets kansloos om de finale te bereiken.

De laatste keer dat Marseille in een finale van een Europese beker stond dateert van 2017-18. Les Olympiens verloren de finale van de Europa League toen van Atlético Madrid.

Kan Marseille thuis wel winnen? Zet in op ‘Marseille wint en beide teams scoren’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Feyenoord rekent opnieuw op Dessers

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.90.

Feyenoord schakelde in de kwartfinales Slavia Praag uit. De troepen van Arne Slot speelden thuis met 3-3 gelijk maar wonnen in Praag met 1-3. Cyriel Dessers scoorde de eerste twee doelpunten en was zo opnieuw bepalend voor zijn club.

Cyriel Dessers zorgde er op zijn eentje voor dat Feyenoord nog mag dromen van de finale van de Conference League. Door zijn twee doelpunten — 10 in totaal — staat hij nu ook aan de leiding van de topschutterstand. Trainer Arne Slot rekent ook in Marseille op de doelpunten van Dessers om zich te plaatsen voor de finale.

De laatste keer dat Feynenoord een Europese beker won dateert van 2001-02, toen de club de toenmalige EUFA Cup-finale won van Borussia Dortmund. Kan De club aan de Maas nog eens een finale spelen? Zet in op ‘Feyenoord kwalificeert zich’ en win 1.95 keer je inzet terug.

Kan Feyenoord ook winnen in Marseille? Zet in op ‘Feyenoord wint en Marseille scoort niet’. Deze odd staat op 5.75.

Overzicht van de uitslagen

Feyenoord 3-2 Marseille

Toon andere wedopties

X