Villarreal - Liverpool: de Spanjaarden moeten twee keer scoren thuis
Villarreal - Liverpool: de Spanjaarden moeten twee keer scoren thuis

Villarreal – Liverpool: de Spanjaarden moeten twee keer scoren thuis

[jsEntainMatchDetails match_id=”284691″]

Odds op: 28/04/2022

De terugwedstrijd van de halve finales van de Champions League. Villarreal neemt het thuis op tegen Liverpool.

Wedden op Villarreal – Liverpool. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Villarreal moet 2 keer scoren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.50.

Villarreal blijft verrassen in de Champions League. De Spanjaarden schakelden in de 1/8e finales Juventus uit en in de kwartfinales haalde het team het van Duits kampioen Bayern München. El Submarino Amarillo won thuis met 1-0 en kon Bayern in eigen huis op een 1-1 gelijkspel houden. De wedstrijd leek op verlengingen af te stevenen maar Samuel Chukwueze scoorde in minuut 88 de gelijkmaker, meteen genoeg voor kwalificatie voor de halve finales.

In de eerste helft van de heenwedstrijd slaagde Villarreal erin via een goede organisatie de nul te houden maar na door een ongelukkige eigen goal van Pervis Estupiñán en een doelpunt van Sadio Mané werd de Spaanse muur toch gebroken. Villlarreal moet door de 2-0 nederlaag in Liverpool minstens twee keer scoren in eigen stadion om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de finale van de Champions League.

Vorig seizoen won Villarreal de Europa League in een finale tegen Manchester United. In La Liga staan voormalig Club Brugge-speler Arnaut Danjuma en zijn ploeggenoten momenteel op de 7e plaats. Het team dreigt zo Europees voetbal mis te lopen volgend seizoen.

Kan Villarreal opnieuw voor een verrassing zorgen? Zet in op ‘2-0’ en win 23.00 keer je inzet terug.

Liverpool wil naar de finale

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.68.

Liverpool schakelde in de kwartfinales de Portugezen uit Benfica uit. The Reds wonnen in Lissabon met 1-3 en Jürgen Klopp koos er daarom voor om in de terugwedstrijd zijn sterren te laten rusten. Liverpool kreeg het in eigen huis door een slotoffensief van Benfica, met doelpunten van Roman Jaremtsjoek (73′) en Darwin Núñez (81′), nog even benauwd maar uiteindelijk konden de Engelsen zich makkelijke plaatsen voor de halve finales.

Liverpool staat door de 2-0 overwinning in eigen huis al met één been in de finale van de Champions League. De laatste keer dat The Reds in de finale stonden dateert van 2019, toen wonnen Divock Origi en co de finale met 2-0 van reeksgenoot Tottenham.

Liverpool kan nog steeds vier prijzen pakken dit seizoen. Het team won dit seizoen al de League Cup en maakt nog kans om de Champions League, de FA Cup en de Premier League te winnen. In de Premier League staan Rode Duivel Divock Origi en co op de tweede plaats met slechts 1 puntje minder dan Man City.

Een makkelijke overwinning voor Liverpool? Zet in op ‘Liverpool / Liverpool’ en win 2.55.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”284691″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”284691″]

Toon andere wedopties

X