AS Rome - La Gantoise
AZ Alkmaar - LASK Linz

AA Gent – FC Flora Tallinn: de Gentenaars zijn al zeker van groepswinst

Odds op: 06/12/2021

TV: Sporza

De groepsfase van de Conference League. AA Gent neemt het thuis op tegen FC Flora Tallinn.

Wedden op AA Gent – FC Flora Tallinn. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Gent.

AA Gent is al zeker van groepswinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.32.

AA Gent moest 3 voorrondes spelen om zich te kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. De Gentenaars schakelden achtereenvolgend Vålerenga, RFS en Raków Częstochowa uit.

In een groep met Partizan Belgrado, Flora en Anarthosis, zijn de troepen van Hein Vanhaezebrouck nu al zeker van groepswinst. AA Gent verloor op de vijfde speeldag met 1-0 van Anorthosis maar is na een 10 op 15 al zeker van de eerste plaats.

Kan AA Gent de 3 punten thuishouden in de Conference League? Zet in op ‘AA Gent wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.00 keer je inzet terug.

FC Flora Tallinn, kampioen van Estland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

FC Flora schakelde in de play-offs Shamrock Rovers uit Ierland uit. De Esten wonnen thuis met 4-1 en in de terugronde met 0-1. Als kampioen van Estland mocht het team in de voorrondes van de Champions League spelen. Het team werd in de eerste voorronde al uitgeschakeld door Sūduva uit Litouwen.

In de Conference League staan de Esten op dit moment op de derde plaats met 2 punten minder dan Partizan en 5 minder dan Gent. FC Flora Tallinn moet daarom winnen om mogelijk de tweede plaats te pakken.

In Estland is het seizoen al een hele tijd bezig. FC Flora staat momenteel op de tweede plaats met 64 punten, 3 minder dan FCI Levadia.

Kan Estland iets pakken op het veld van AA Gent? Zet in op ‘X of FC Flora’ en win 3.30.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X