Cercle Brugge - KV Mechelen (Jupiler Pro League)
Charleroi - Zulte-Waregem (JPL)

Antwerp FC – Olympiakos Piraeus: de Antwerpenaren zijn al uitgeschakeld

[jsEntainMatchDetails match_id=”268086″]

Odds op: 06/12/2021

TV: Sporza

De groepsfase van de Europa League. Antwerp neemt het thuis op tegen Olympiakos.

Wedden op Royal Antwerp FC – Olympiakos Piraeus. De noteringen zijn in het voordeel van Olympiakos.

Antwerp is al uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.40.

Antwerp speelde op speeldag 5 met 2-2 gelijk op het veld van Eintracht Frankfurt en heeft daarom niets meer te winnen in de groepsfase van de Europa League. Antwerp heeft slechts 2 punten en staat op de allerlaatste plaats in Groep D. In de competitie won The Great Old met 0-1 op het veld van Beerschot en Antwerp mag zich daarom een half jaar de ploeg van de stad noemen.

Aangezien er niets meer te winnen valt voor Antwerp is de vraag of Brian Priske zijn beste elftal zal opstellen, met het oog op de wedstrijd tegen Standard op zondag.

Kan Antwerp zijn Europese campagne afsluiten met een overwinning? Zet in op ‘Antwerp wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.50.

Olympiakos kan nog eerste worden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

Olympiakos won op de vorige speeldag met 1-0 thuis tegen Fenerbahce en is daarom zeker van de tweede plaats in Groep D. Als de Grieken kunnen winnen van Antwerp en Eintracht verliest van Fenerbahce dan springt het team naar de leidersplaats. In de competitie won de Thrylos met 1-3 op het veld van OFI. Olympiakos Piraeus verstevigt zo zijn leidersplaats in de Super League in Griekenland.

Verdediger Sokratis is hersteld van de blessure die hij opliep in de laatste groepswedstrijd en maakt zijn wederoptreden bij de uitploeg.

Olympiakos is favoriet in het Bosuilstadion. Zet daarom in op ‘Olympiakos / Olympiakos’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”268086″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”268086″]

Toon andere wedopties

X