FC Porto - SL Benfica (Premier League)
Cercle Brugge - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

KRC Genk – Rapid Wien: Racing Genk moet de 3 punten pakken

[jsEntainMatchDetails match_id=”268116″]

Odds op: 06/12/2021

TV: Sporza

De groepsfase van de Europa League. KRC Genk neemt het thuis op tegen Rapid Wien.

Wedden op KRC Genk – Rapid Wien. De noteringen zijn in het voordeel van Racing Genk.

Genk moet de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.80.

Racing Genk speelde 1-1 gelijk op het veld van Dinamo Zagreb en blijft zo op de derde plaats staan in Groep H van de Europa League. De Genkenaars moeten daarom de 3 punten pakken thuis tegen laatste in de stand Rapid Wien. Als Dinamo Zagreb verliest van West Ham dan springen de Limburgers naar de tweede plaats.

In de competitie loopt het wat minder voor Paul Onuachu en co. Het team pakte slechts 1 op 9 na nederlagen tegen Beerschot en Club Brugge en een gelijkspel tegen KV Mechelen. Ook in de beker verloor Genk van Club Brugge en is het team uitgeschakeld.

John van den Brom kan een zege goed gebruiken en doet er daarom goed aan om te winnen van Rapid Wien. Zet in op ‘Racing Genk / Racing Genk’ en win 2.80.

Rapid Wien is al uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.20.

Rapid Wien verloor op speeldag 5 in de Europa League met 0-2 van West Ham en blijft zo op de allerlaatste plaats staan in Groep H. In de Oostenrijkse competitie speelde Sportclub Rapid Wien twee keer op rij gelijk: op het veld van Ried (2-2) en thuis tegen Austria Wien. Door de 2 op 6 blijven Die Grün-Weißen op de vijfde plaats staan in het klassement.

De Oostenrijkers kunnen de derde plaats nog pakken als het team wint op het veld van Genk. De derde in de Groep speelt ook een knock-outwedstrijd voor de volgende ronde van de Conference League, maar krijgt een minder goede loting.

Kan Rapid Wien voor de verrassing zorgen op het veld van Genk? Zet in op ‘Rapid Wien wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.25.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”268116″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”268116″]

Toon andere wedopties

X