Champions League finale
Champions League finale

Frankrijk – Albanië: een makkelijke thuisoverwinning voor de Fransen?

Odds op: 03/09/2019

Stadion: Stade de France

Datum en uur: 07/09/2019

Frankrijk neemt het thuis op tegen Albanië in de vijfde wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2020. Frankrijk staat aan de leiding met 9 punten en Albanië staat op de vierde plaats met 6 punten.

Wed op Frankrijk – Albanië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Frankrijk.

Wed op Frankrijk, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.10.

Frankrijk is de favoriet om Groep H te winnen. Het team pakte 9 op 12 en staat samen met Turkije en Ijsland aan de leiding. De Fransen verloren op het veld van Turkije (2-0) maar herpakten zich door met 0-4 te winnen van het lager genoteerde Moldavië.

Iedereen verwacht een thuisoverwinning van Les Bleus. De vraag is daarom niet of Griezmann en zijn teamgenoten gaan winnen maar met hoeveel doelpunten verschil.

Kan Frankrijk de netten schoonhouden tegen Albanië? Zet in op ‘Frankrijk wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 1.48.

Kies voor een verrassing van Albanië

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 23.00.

Albanië kon zich nog maar één keer plaatsen voor een groot toernooi: voor het EK in Frankrijk in 2016. De Albanezen raakten in een poule met Frankrijk, Roemenië en Zwitserland niet verder dan de groepsfase. Albanië pakte wel de derde plaats na een overwinning tegen Roemenë.

Het Balkanland heeft minder dan drie miljoen inwoners en zich opnieuw kunnen plaatsen voor het EK in 2020 zou een enorme stunt zijn voor het land. Een puntje pakken in de Stade de France zou alvast een stap in de goede richting betekenen.

Zet in op een gelijkspel en win 8.50 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Andorra 0-4 Frankrijk

Albanië 2-0 Moldavië

Laatste ontmoetingen:

Frankrijk 2-0 Albanië

Albanië 1-0 Frankrijk

Frankrijk 1-1 Albanië

Frankrijk 3-0 Albanië

Toon andere wedopties

X