Frankrijk - IJsland (Kwalificatie Europees Kampioenschap)

Frankrijk – IJsland: een makkelijke thuisoverwinning voor de Fransen?

Odds op: 23/03/2019

Stadion: Stade de France

Datum en uur: 25/03/2019 – 20:45

De tweede speeldag in groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK in 2020. Beide teams wonnen hun eerste wedstrijd en staan samen met Turkije aan de leiding. Albanië en Andorra staan onderin met nul punten.

De noteringen van Frankrijk – IJsland zijn duidelijk in het voordeel van Frankrijk.

Wed op Frankrijk, de torenhoge favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.22.

Frankrijk is dé favoriet in groep H en zou zich makkelijk moeten kunnen plaatsen voor het EK, dat zich in 2020 in 12 verschillende landen zal afspelen.

Frankrijk won alvast de eerste wedstrijd op het veld van Moldavië met 1-4. Griezmann zette de Fransen al na 24 minuten op voorsprong in wat een makkelijke overwinning zou worden.

Frankrijk verloor nog nooit tegen de Ijslanders en is aan haar status verplicht om de drie punten thuis te houden. Frankrijk zal dus vanaf minuut één voor de aanval kiezen. Wed op ‘Frankrijk leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.72.

Kies voor een verrassing van Ijsland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 14.00.

Frankrijk wordt naar alle waarschijnlijkheid 1e in groep H. Ijsland moet daarom de strijd om de 2e plaats aangaan met Turkije. Turkije won de eerste wedstrijd op het veld van Moldavië (0-2) en Ijsland won in Andorra (0-2), het kneusje in de groep.

Ijsland speelde in 2018 nog een vriendschappelijke wedstrijd in Frankrijk. De Ijslanders speelden toen knap gelijk (2-2). Frankrijk kon pas in de 90e minuut gelijkmaken na een penalty van Mbappé.

Kan Ijsland deze stunt overdoen in een officiële wedstrijd? De Ijslanders zouden alvast tekenen voor een gelijkspel. Zet in op een gelijkspel en win 6.25 keer jouw inzet terug.