Leipzig-Dortmund (Bundesliga)
Manchester United-Bournemouth (Premier League)

Fulham – Liverpool: wint favoriet Liverpool op het veld van Fulham?

Odds op: 11.03.2019

Stadion: Craven Cottage

Datum en uur: 17/03/2019 – 15:15

TV: Telenet

De noteringen van Fulham-Liverpool zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Wed op Fulham, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 9.25.

Fulham is volledig uit vorm. Het verloor maar maar liefst zes competitiewedstrijden op rij. Het team van Dennis Odoi heeft maar 17 punten en is daarom zo goed als zeker van de degradatie. The Cottagers hebben ondertussen al 13 punten minder dan Burnley, dat wel op een veilige plaats staat.

Mathematisch kan het wel nog, maar dan moet Fulham dringend een reeks overwinningen gaan neerzetten. Een puntje pakken tegen Liverpool zou gevierd worden als een overwinning. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Fulham of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.50.

Zet in op de favoriet, Liverpool

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.30.

Liverpool liet de laatste weken enkele steken vallen en moet nu de leidersplaats aan Manchester City laten. De laatste competitiewedstrijd werd thuis wel knap gewonnen van het Burnley van Steven Defour (4-2). Liverpool heeft zo nog steeds maar één puntje minder dan leider Man City.

Liverpool wil graag nog eens de Premier League winnen, maar heeft zijn lot niet meer in eigen handen. The Reds moeten dus hopen dat City nog punten laat liggen en moeten zelf een (bijna) perfecte serie gaan neerzetten.

Liverpool zal dus vanaf minuut één voor de aanval kiezen. Wed daarom op ‘Liverpool leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Zet in op deze odd en win 1.83 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leicester 3-1 Fulham

Liverpool 4-2 Burnley

Laatste ontmoetingen:

Liverpool 2-0 Fulham

Fulham 2-3 Liverpool

Liverpool 4-0 Fulham

Fulham 1-3 Liverpool

Toon andere wedopties

X